Како работиме

Како тоа Автор е на книгите

Konnekt обезбедува целосна услуга, вклучувајќи поставување на Видеофон и какви било последователни промени, така што нема да се грижите за техничките карактеристики.

Така можете да СЕ ДА СЕ Јавете ни се И WEЕ AKEЕ ГО ПРАВИМЕ СЕ СЛУЧУВА.

Или прочитајте за да разберете како работи системот и што се случува откако ќе нарачате.

Konnekt Видео телефон

на Konnekt Видеофонот ви овозможува контакт лице-в-лице со семејството и пријателите преку наједноставниот можен интерфејс: ЕДНО ЛЕСНО ДО ДИЛ. Ништо не бара компјутер. Нема менија, нема лозинки, нема фенси опции.

Користејќи прст, покажувач или скоро за секој предмет, вие само го допрете името што сакате да го повикате на нашиот голем 15 инчен екран, а Видеофонот започнува повик преку Skype.

Дојдовните повици се подеднакво едноставни и автоматски можат да бидат одговорени за овластени корисници.

Видеофонот е наменет за видео повик. Може да се остави постојано, и содржи оригинален процесор на Intel и други внимателно избрани компоненти, за да се обезбеди сигурност и перформанси на видео повик.

Видеофонот е идеален за оние кои се борат да користат телефон, или кои не можат да користат модерна технологија од која било причина: слаб вид или слух, лошо движење на рацете, неподвижност или когнитивни проблеми како што е деменција. Видеофонот им овозможува на нашите клиенти да учествуваат во ерата на дигиталната комуникација, без потреба да разбираат нежно, комплицирани уреди. Тоа им помага да останат дома толку малку подолго, или да го олеснат преминот во нега на дом. Тоа помага да се задржи независноста, да се намали социјалната изолација и да се зголеми визуелниот контакт со најблиските.

Погледнете подолу подолу за повеќе информации за Користејќи го видео-телефонот

Како им помага на постарите возрасни?

Konnekt Видеофонот е неверојатно едноставен за употреба, дизајниран за некој кој може да се бори со таблет или дури и телефон. Ги опфаќа оние во нивните златни години на кои им е потребен телефон кој е голем, гласен, не дозволува несакани повикувачи и не бара никакво управување. Синовите и ќерките особено го сакаат автоматскиот одговор за доверливи повикувачи. Погледнете Постарите апликации.

Достапно ширум светот

Konnekt има партнери за продажба/поддршка низ Австралија / Азија, Европа, Обединетото Кралство, Северна Америка, Нов Зеланд и Африка.

Земете цени

мени