Konnekt Цени

Konnekt има два производи. Ве молам одберете:

Konnekt Videophone цени

(Без натпис) – Купено од синови/ќерки. Се користи од многу постари возрасни и оние со когнитивно, умешност, подвижност или оштетување на видот за да им помогне да живеат самостојно. Се користи и во домовите за нега за да помогне во намалувањето на осаменоста, социјалната изолација и ризикот од депресија. Неверојатно едноставен за употреба. Пристигнува персонализирано и веќе поставено. Препорачано од давателите на нега и координаторите за активности за животниот стил.

Konnekt Наведување на цени за видео-телефон

Дизајниран специјално за оние со глувост или оштетен слух, купени од корисници (од сите возрасти) или нивните семејства. Брзи, прецизни, големи титлови (преводи) за претворање на дојдовниот говор во текст. Користете го дома или на работа за да го направите напишано телефонски повици (без видео), или користете го со видео исто така читајте усни и изрази на лицето. Исклучително лесен за употреба. Пристигнува персонализирано и веќе поставено. Препорачано од аудиолози, здруженија за оштетен слух и тела од индустријата за глувост.

мени