Videophone цени

Добијте цени на видео-телефоните подолу. На залиха сега. Залиха од 2022 година.

Или дознајте за нашите Наведување на цени за видео-телефон.

Резервирајте го вашиот видео-телефон сега

Konnekt доживува зголемена побарувачка од семејствата и Нега на стари лица домови погодени од Ограничувања на СОВИД-19. Ако вашиот родител или клиент е во опасност од социјална изолација и осаменост, ние силно ве советуваме да резервирате видео-телефон предвреме.

Видеофон може да го инсталира секој, каде било: Членовите на семејството, давателите на грижа, вклучително и персоналот за грижа за стари лица, едноставно треба да го одштиклираат Видеофон и да го приклучат на кој било штекер.

Видеофон Можам да помогнам…

Социјална изолација и осаменост

Наједноставна цена во светот на видео-телефоните достапна - Купете, изнајмувајте или пробајте - дизајнирана да помогне во намалувањето на социјалната изолација и осаменоста за стари лица, инвалиди, деменција
  • Недостаток на контакт лице в лице со семејството и пријателите 3 пати неделно ДВОЈБОЛИ ризик од депресија.
  • Социјалната изолација е поврзана и со слаб сон, деменција, срцеви заболувања и морбидитет.

Јуни Видеофонот ја намали нејзината осаменост. Сега често ги гледа своите меѓудржавни семејства и пријатели во странство, без патувања!

Паѓа и болест

Што ако Гран падне или се разболи? - Достапна е наједноставната цена на видео-телефоните во светот - Купете, изнајмувајте или пробајте Видеофон - ја намалува вашата грижа. Постари веб-камера за далечинско следење исто така. Одлично надополнување на копчето за паника на нараквицата за итни приврзоци.
  • Дали лицето за кое се грижите Страв потребата за движење?
  • Дали ви се се грижи кога не одговараат на телефон?

Греам падна, но Видеофон автоматски одговори на повикот на неговиот син. Гледајќи на неговиот татко му била потребна помош, тој се јавил и го утешил. Неговиот татко беше ослободен види лицето на неговиот син, и гледаше го повика за помош.

Нежно, комплицирани уреди

Достапна е наједноставната цена на видео-телефоните во светот - МНОГУ поедноставна од телефонските или необично таблетите / iPad за баба
  • Настава на лицето што се грижите за таблет компјутер или мобилен е фрустрирачки.
  • Најавите, менијата, скокачките прозорци и нежно малку икони ги прават се чувствува глупаво.
  • Интернет измамниците се a скапо  застрашувачко закана за ранливите.

Венди вели дека нејзиниот Видеофон е безбеден и поедноставен од телефонскиот.

цени и Опции

Konnekt Видео телефон

Изнајми го

Помалку од шолја кафе на ден. Што вреди да се видат баби со само едно притискање на копче? Прашајте тука.

Купи го

Користете го формуларот подолу за понуда за адреса за испорака и посебни потреби. Прашајте тукаНа Побарајте го нашето поранешно демо промоции.

Прашајте не за владиното финансирање за нега на стари лица, деменција, попреченост, модификации на работното место или домашна нега. Можеби ќе можете да купите, изнајмите или да пробате по мали или без трошоци од џеб.

Видеофон е достапен ширум светот вклучувајќи ги Австралија, САД, Канада, ОК, Европа, Израел, Африка, Нов Зеланд, Јапонија и Азија.

Алтернативно, разговарајте со вистинско човечко суштество! Контактирајте нѐ

Уште не сте сигурни?

Искористете го нашиот едноставен квиз за да откриете дали ви треба еден.

види нашата видеа or прочитај повеќе да се види колку е неверојатно едноставно да се користи.

Погледнете што други клиенти кажуваат за нивните видео телефони и нивното искуство со Konnekt.

мени