Насловни цени за видео записи

Не дозволувајте оштетување на слухот да влијае на вашиот секојдневен живот, поврзаност со заедницата или безбедност на работата.

Или дознајте за нашите редовни Konnekt Videophone цени.

Маските за лице ги кријат изразите на лицето. Читањето на усните е невозможно.

Konnekt се соочува со зголемена побарувачка од семејства и даватели на услуги под влијание Заклучување на COVID-19.

Насловни видеоснимки Можам да помогнам…

Социјална врска

Социјална врска помеѓу двојка со оштетен слух
  • Нетретираното губење на слухот е поврзано со осаменоста, депресија нарушена меморија.
  • Ризик од деменција е пет пати полошо за оние со сериозно оштетен слух.

Видеофон со наслов на Грег му дозволува да чита усни, да гледа преводи и да се гледа често со пријателите и семејството.

Здравјето и безбедноста

Доктор на текстуален повик
  • Дали би се борат да се јавите на лекар?
  • Дали ви се се грижи за итни случаи?

Симон доживеал несреќа додека бил дома. Тој беше во можност да повика за помош на допир на копче. Насловите овозможуваат да се добие вистинскиот совет, брзо.

Способност за работа

Деловна жена со оштетен слух на повик
  • работодавците имаат одговорност да направат прилагодувања на работното место така што an вработен со попреченост може да биде ефективна.
  • Неуспехот да се стори тоа е дискриминација.

Менаџерот Ема provided обезбеди на Талиа Видеофон со објаснување. Талија се чувствува ценета и успешна.

цени и Опции

Konnekt Насловни видеоснимки

Изнајми го

Помалку од шолја кафе на ден. Што вреди да се комуницира ефикасно, и со и без видео? Прашајте тука

Купи го

Користете ја нашата форма подолу за понуда за адреса за испорака и барања. Прашајте тука

Прашајте не за владиното финансирање за оштетен слух, попреченост, модификации на работното место или домашна нега. Можеби ќе можете да купите, изнајмите или да пробате по мали или без трошоци од џеб.

Достапно ширум светот вклучувајќи ги Австралија, САД, Канада, ОК, Европа, Африка, Нов Зеланд, Јапонија и Азија.

Алтернативно, разговарајте со вистинско човечко суштество! Контактирајте нѐ

Уште не сте сигурни?

Гледајте ги нашите видеа или прочитајте повеќе за Konnekt Насловни видеоснимки да се види како неверојатно лесно тоа е да се користи.

мени