нашата Добитник е на наградите

на Konnekt Видеофон е едноставно наједноставниот видео телефон во светот. Нашата филозофија на клиентите е да си го поставиме прашањето: „може ли 91-годишник со слаб слух, слаб вид и разнишани раце? при секоја одлука за дизајн.

Како резултат, нашиот Видеофон е уникатно понуден со персонализација на сите преференции, прилагодување на копчињата за контакт и инструкции на кој било јазик, поставување, автоматско поврзување, далечински промени (ние ги правиме за вас без потреба од посета), неограничени видео повици, неограничен повици кон редовни телефони и поддршка од светски ранг. Ние исто така обезбедуваме обука, но се двоумиме да ја наречеме обука… притиснете едно копче за да се поврзете… тоа е повеќе за надминување на сомнежите и стравовите на луѓето кои знаат колку е тешко да користите модерен компјутер, iPad / таблет или мобилен телефон.

Некои од нашите клиенти се навикнати толку многу да се занимаваат со добавувачи на современи уреди, телефонски компании и бескорисни линии за поддршка, што тие одбиваат да веруваат дека нашите производи и услуги можат да бидат толку добри колку што звучат… додека не ги испробаат ... затоа можеме самоуверено да понудиме едномесечно судење.

Греам сака да ги гледа своите внуци како играат

At Konnekt, ние трошиме време да им помагаме на нашите клиенти наместо да аплицираме за награди. Ние ги оставаме нашите воодушевени клиенти да зборуваат за нас.

За да слушнете што велат нашите клиенти и експерти за здравствена заштита, посетете ја нашата препораки страница.

За да видите што пишуваат професионалци во индустријата и давателите на услуги за Видеофон, прочитајте ги нивните коментари.

Награди и акредитации

Konnekt Видеофон го освои престижниот ИТАЦ награда за тоа што го има најдобриот производ за потрошувачите, при нега на стари лица. Прочитајте ја нашата приказна or видете го видеото.

Лого за деловни награди во Мелбурн

Konnekt е номиниран за МБА деловна награда, што ги препознава деловните субјекти за нивните иновативни производи и услуги и нивното вработување на млади луѓе.
Прочитајте ја нашата приказна

Konnekt е номиниран за Награда за бизнис на Телстра, што ги покажува достигнувањата и претприемачкиот дух на најинспиративните бизниси и добротворни цели во Австралија.

Лого за награди за техничка ракета

Konnekt е номиниран за Награда за ракета за Велика Британија за технологија, Техника за здружение на стареење, со кој се признаваат австралиската и новозеландската брза технологија starsвезди кои одат на глобално ниво.

Професионални членства и здруженија

Konnekt е горд член и поддржувач на Здружение за рехабилитација и помошна технологија во Австралија, примарната асоцијација на индустријата во областа на асистивните технологии.

Konnekt е регистриран Национална шема за осигурување на инвалидитет давател на услуги. Австралијците можат да купат Видеофон со помош на владата на НДИС - разговарајте со вашиот окупациски терапевт или давател на здравствени услуги или Контактирајте нѐ.

Konnekt е Државна програма за опрема регистриран добавувач. Ако НДИС сè уште не е во вашата област, државна програма, како што е SWEP, може да го субвенционира вашиот Видеофон - посетете го вашиот здравствен работник или Контактирајте нѐ.

Банер на AACTC

Johnон Накулски, ко-основач Konnekt, беше номиниран Помошник истражувач на Колаборативни технологии за австралиска нега во стари лица (AACTC), интердисциплинарна група академици, партнери во индустријата и крајни корисници посветени на подобрување на квалитетот на грижата за постарите возрасни лица преку технологии.

Достапно ширум светот

Konnekt има партнери за продажба/поддршка низ Австралија / Азија, Европа, Обединетото Кралство, Северна Америка, Нов Зеланд и Африка.

Земете цени

мени