Телефонски сениори

Навистина едноставна за употреба,

Телефон за Постарите

на Konnekt Видеофонот на постарите лица е идеален за стари лица и е дизајниран да дава постарите возрасни лица подобар квалитет на живот. Посетете се на вашето семејство и пријатели онолку често колку што сакате, без да мора да патувате. Liveивејте самостојно но сепак бидете дел од семејството разговарајќи со вашите роднини не само во посебни прилики, туку и во кое било време не можете да бидете таму лично. Гледајте како растат вашите баби. Разговарајте лице в лице со најблиските и насмевнете им се на оние кои се далеку за да ги посетат. Бидете со нив „виртуелно“, од удобноста на вашиот дом.

на Konnekt Телефонот на постарите лица е неверојатно ЛЕСЕН за користење, со повикување со еден допир. ГЛАСЕН е, со големи копчиња за повикување што ги прикажуваат имињата на контактите и голем 15-инчен или опционален екран од 20 инчи. Нема никакви бројки за паметење или потребни компјутерски вештини. Нема потреба од тастатури, најавувања или лозинки и ништо за вклучување, полнење или задржување. Едноставно е ВКЛУЧЕНО, како и вашиот телефон – и МНОГУ поедноставен за користење.

На постарата двојка им е потребен едноставен телефон за постари лица за стари лица

Вашите деца, баби и пријатели веројатно веќе имаат мобилен телефон, iPad или компјутер. Тие можат да користат кој било од тие уреди за да разговараат со вас на вашиот Видеофон, лице в лице, користејќи ја бесплатната апликација Скајп. Веднаш ќе го видите нивното име со ГОЛЕМИ букви и копчето ОДГОВОР ЕДЕН ДОКУМ ви овозможува да гледате и да разговарате со вашиот повикувач како да сте во иста просторија. И можете да разговарате со вашиот постарите пријатели и на нивните фиксни телефони и заштеда на пари за редовни сметки за телефон.

Konnekt прави СЕ: Поставување, персонализација, испорака, поддршка… ние дури тестираме со вашето семејство и пријатели за да помогнеме да се осигуриме дека секој повик ќе биде неверојатно добар. Можеме да ви помогнеме со најдобрите Интернет зделки. Едноставно јавете ни се или испратете ни е-пошта за помош или да направите промени од далечина. Ние персонализираме копчиња и пораки на кој било јазик и прилагодуваме времетраење на ingвонењето и автоматски одговор за доверливи негуватели.

Konnekt - за Постарите од сите способности

Konnekt Видеофон - Пристапност

Konnekt Телефони за постари лица го користат стари лица кои живеат дома или во нега на стари лица.

Што чекаш? Дознајте за нашите 30-ден судењето сега.

Konnekt Телефонски сениори - Неверојатно лесен за употреба

Konnekt Видеофон - Едноставен за употреба

Дознајте зошто Видеофон е изненадувачки лесен за употреба за постари лица 

Нашиот телефон за постари лица е идеален за постари возрасни, пензионирани стари лица, пензионери, постари родители и баби и дедовци.

Искористете ја предноста на Интернет комуникацијата без комплексноста на компјутер или iPad. Вашето семејство го заслужува тоа!

Технологија наменета за постари лица

на Konnekt Seniors Phone е регистрирана Асистивна технологија, класифицирана како Помош за комуникација. Призната е како моќна социјална алатка за помагање на постарите возрасни лица да се поврзат со заедницата, да ја повратат контролата над нивните животи и да останат да живеат самостојно подолго. Безбедноста е зголемена исто така: Видеофон блокира измамници, телемаркети и други непознати повикувачи. Исто така, им овозможува на доверливите, номинирани членови на семејството и негувателите да се проверуваат визуелно кога нема одговор или во итен случај.

Над 65 години? Пакетот за домашна нега во Австралија (HCP) и слични владини програми во други земји може да можат да финансираат а Konnekt Видеофон за вас. Контактирајте нѐ да разговараат за тоа како.

Сениор Специфични карактеристики

  • ГЛАСЕН и звук со висока верност од два големи вградени звучници. Многу погласно од таблетите или лаптопите.
  • Особено достапен ГОЛЕМ ринг-тон, кој се слуша низ многу простории.
  • ГОЛЕМ екран од 15 или 20 инчи, лесен за гледање од каде било во собата.
  • ОГРОМНИ копчиња за повик со еден допир. Неверојатно едноставно.
  • Пријателите и роднините можат да покажат фотографии од нивните компјутери на вашиот Видеофон додека зборувате. НИКОГАШ НЕ! Само седнете и уживајте.
  • Блокира непознати повикувачи. Нема телемаркери или измамници!
  • Нема бројки за паметење. Секое копче за повик прво ги повикува мобилните / таблетите / компјутерите на вашиот контакт лице в лице, а потоа за возврат се обидува да ги заштите домашните / канцелариските фиксни телефони. Сите со еден допир.
  • Намалете ги сметките за телефоните за вас и вашето семејство.
  • Опција за автоматско одговарање за доверливи негуватели. Намалете ја грижата кога не можете да одговорите.

Достапно ширум светот

Konnekt има партнери за продажба/поддршка низ Австралија / Азија, Европа, Обединетото Кралство, Северна Америка, Нов Зеланд и Африка.

Земете цени

мени