Vizioni i Awards

La Konnekt Videofoni është thjesht telefoni video më i thjeshtë në botë. Filozofia jonë e klientit është t'i bëjmë vetes pyetjen, "a mund ta bëjë këtë një 91-vjeçar me dëgjim të dobët, shikim të ulët dhe duar të dridhura?" në çdo vendim të projektimit.

Si rezultat, Videofoni ynë ofrohet në mënyrë unike me personalizimin e të gjitha preferencave, personalizimin e butonave të kontaktit dhe kërkesave në çdo gjuhë, konfigurimin, lidhjen automatike, ndryshimet në distancë (i bëjmë ato për ju pa pasur nevojë të vizitoni), video thirrje të pakufizuara, të pakufizuara thirrje në telefona të rregullt dhe mbështetje të klasit botëror. Ne gjithashtu ofrojmë trajnime, por hezitojmë ta quajmë trajnim ... shtypni një buton për t'u lidhur ... ka të bëjë më shumë me tejkalimin e dyshimeve dhe frikës së njerëzve që dinë sa e veshtire eshte për të përdorur një kompjuter modern, iPad/tabletë ose celular.

Disa nga klientët tanë janë mësuar të merren me furnizuesit e pajisjeve moderne, kompanitë telefonike dhe linjat e ndihmës të padobishme, saqë ata refuzojnë të besojnë se produkti dhe shërbimi ynë mund të jenë aq të mirë sa duket ... derisa ta provojnë ... kjo është arsyeja pse ne mund të ofrojmë me besim një gjyq një mujor.

Graham pëlqen të shohë stërnipërit e tij të luajnë

At Konnekt, ne e kalojmë kohën tonë duke ndihmuar klientët tanë sesa të aplikojmë për çmime. Ne i lejojmë klientët tanë të kënaqur të flasin për ne.

Për të dëgjuar atë që thonë klientët tanë dhe ekspertët e shëndetit për ne, vizitoni faqen tonë Testimonials faqe.

Për të parë se çfarë shkruajnë profesionistët e industrisë dhe ofruesit e shërbimeve për Videophone, lexoni ato komente.

Çmime dhe Akreditime

Konnekt Videofoni fitoi prestigjozin Çmimi ITAC për të pasur produkti më i mirë miqësor ndaj konsumatorit në kujdesin për të moshuarit. Lexoni historinë tonë or shiko videon.

Logoja e Melbourne Business Awards

Konnekt është nominuar për Çmimi Biznes MBA, e cila i njeh bizneset për produktet dhe shërbimet e tyre inovative dhe punësimin e të rinjve.
Lexoni historinë tonë…

Konnekt është nominuar për Çmimi Telstra Business, e cila tregon arritjet dhe frymën sipërmarrëse të bizneseve dhe bamirësive më frymëzuese të Australisë.

Logoja e Tech Rocketship Awards

Konnekt është nominuar për Çmimi UK Rocketship Teknike në Mbretërinë e Bashkuar, Teknikë për një shoqëri plakjeje, e cila njeh yjet e teknologjisë Australiane dhe Zelandën e Re me rritje të shpejtë që po bëhen globale.

Anëtarësimet dhe Shoqatat Profesionale

Konnekt është një anëtar krenar dhe mbështetës i Shoqata Australiane e Rehabilitimit dhe Teknologjisë Ndihmëse, shoqata kryesore e industrisë në fushën e teknologjive ndihmëse.

Konnekt është i regjistruar Skema Kombëtare e Sigurimit të Aftësisë së Kufizuar ofruesi. Australianët mund të blejnë Videofon me ndihmën e qeverisë NDIS - bisedoni me terapistin tuaj profesional ose ofruesin tuaj shëndetësor, ose Na Kontaktoni.

Konnekt është një Programi i pajisjeve në mbarë shtetin furnizues i regjistruar. Nëse NDIS nuk është ende në zonën tuaj, një program shtetëror i tillë si SWEP mund të subvencionojë Videofonin tuaj-shihni profesionistin tuaj shëndetësor, ose Na Kontaktoni.

Banderola AACTC

John Nakulski, Bashkëthemelues Konnekt, u nominua Ndihmës hetuesiBashkëpunuese e teknologjive australiane të kujdesit të moshës (AACTC), një grup ndërdisiplinor i akademikëve, partnerëve të industrisë dhe përdoruesve përfundimtarë të përkushtuar për të përmirësuar cilësinë e kujdesit të të rriturve të moshuar përmes teknologjive.

Merrni Çmimet

Menyja