Konnekt çmimi

Konnekt ka dy produkte. Te lutem zgjidh:

Konnekt Çmimi i videofonit

(Pa titra) - Blerë nga djemtë/vajzat, të përdorura nga të rriturit shumë të moshuar dhe ata me dëmtim njohës për t'i ndihmuar ata të jetojnë në mënyrë të pavarur, dhe përdoret në shtëpitë e Kujdesit për të ndihmuar në zvogëlimin e vetmisë, izolimit social dhe rrezikut të depresionit. Tepër e thjeshtë për t’u përdorurMe Mbërrin të personalizuar dhe tashmë të vendosur. Rekomanduar nga ofruesit e kujdesit.

Konnekt Mbishkrimi i çmimeve të videofonit

Projektuar posaçërisht për dëmtime të rënda të dëgjimit ose shurdhim, të blera nga përdoruesit (të të gjitha moshave) ose familjet e tyre. Titra (nëntituj) të shpejtë, të saktë dhe të mëdhenj për të kthyer fjalimin në tekst në tekst. Përdoreni atë në shtëpi ose në punë për ta bërë Me titra thirrje telefonike (pa video), ose përdorni edhe me video për të lexoni buzët dhe shprehjet e fytyrësMe Jashtëzakonisht e lehtë për t'u përdorur. Mbërrin të personalizuar dhe tashmë të vendosur. Rekomanduar nga shoqatat e dëmtimit të dëgjimit dhe organet e industrisë.

Menyja