Titulli i Çmimeve të Videofonit

Mos lejoni që një dëmtim i dëgjimit të ndikojë në jetën tuaj të përditshme, lidhjen me komunitetin ose sigurinë e punës.

Ose mësoni për rregulloren tonë Konnekt Çmimi i videofonit.

Maskat e fytyrës fshehin shprehjet e fytyrës. Leximi i buzëve është i pamundur.

Konnekt po përjeton rritje të kërkesës nga familjet dhe ofruesit e kujdesit të ndikuar nga Izolim nga covid-19.

Titra në videofon Mund te ndihmoj…

Lidhja shoqërore

Lidhja sociale midis një çifti me dëgjim të dëmtuar
  • Humbja e dëgjimit e patrajtuar lidhet me vetminë, depresion memorie e dëmtuar.
  • Rreziku i çmenduri është pesë herë më keq për ata me dëmtim të rëndë të dëgjimit.

Videofoni i Titrave të Gregut e lejon atë të lexojë buzët, të shikojë titrat dhe të shohë miqtë dhe familjen shpesh.

Shëndeti dhe siguria

Mjeku në një telefonatë të titulluar
  • Do te luftë për të thirrur një mjek?
  • A ju merak në lidhje me urgjencat?

Simon pati një aksident ndërsa ishte vetëm në shtëpi. Ai ishte në gjendje të thërriste për ndihmë me prekjen e një butoni. Titrat bëjnë të mundur marrjen e këshillës së duhur, shpejt.

Aftësia për të punuar

Grua biznesi me dëgjim të dëmtuar në një telefonatë
  • punëdhënësit kanë një përgjegjësi për të bërë rregullime në vendin e punës në mënyrë që një punonjës me një paaftësi mund të jetë efektive.
  • Dështimi për ta bërë këtë përbën diskriminim.

Menaxherja Ema i siguroi Talias një videofon me titra. Talia ndihet e vlerësuar dhe e suksesshme.

Çmimet dhe Opsionet

Konnekt Titra në videofon

Qira atë

Më pak se një filxhan kafe në ditë. Sa vlen të komunikosh në mënyrë efektive, si me video ashtu edhe pa të? Pyesni këtu

Bleje

Përdorni formularin tonë më poshtë për një kuotë për adresën dhe kërkesat tuaja të dorëzimit. Pyesni këtu

Provoje

Për 30 ditë. Pyesni këtu

Na pyesni për financimin e qeverisë për dëmtimin e dëgjimit, paaftësinë, modifikimet e vendit të punës ose kujdesin në shtëpi. Ju mund të jeni në gjendje të blini, merrni me qira ose provoni me një kosto të vogël ose aspak nga xhepi.

Në dispozicion në të gjithë botën duke përfshirë Australinë, SHBA-në, Kanadanë, Britaninë e Madhe, Evropën, Afrikën, Zelandën e Re, Japoninë dhe Azinë.

Përndryshe, bisedoni me një qenie të vërtetë njerëzore! Na Kontaktoni

Ende nuk jam i sigurt?

Shikoni videot tona ose lexoni më shumë rreth Konnekt Titra në videofon për të parë se si tepër e lehtë është për t'u përdorur.

Menyja