Butonat për tu parë lehtë

Lehtë për tu parë Buttons

La Konnekt telefoni video me butona të lehtë për tu parë ka një ekran të madh 15 inç (38 cm) që është i ndritshëm, ka tekst TALL dhe butona të mëdhenj me etiketa të mëdha.

Extremelyshtë jashtëzakonisht e lehtë për të gjetur dhe shtypur butonin PSRGJIGJE, ose butonin e Thirrjes të kontaktit që dëshironi të shihni.

Nuk ka nevojë të nxitoni për të gjetur syzet tuaja sa herë që telefononi!

Përdorim Konnekt video telefon i thjeshtë me një prekje për të moshuarit

La Konnekt Butonat e thirrjeve videofone, butonat ANSWER / HANGUP dhe mesazhet në ekran janë të mëdhenj dhe të qartë, me tekst të BIG, kështu që Videofoni është i shkëlqyeshëm për ata me shikim të dobët ose një dorë të paqëndrueshme.

Ne konfigurojmë dhe personalizojmë numrin e kontakteve dhe butonave, madhësinë dhe stilin e tekstit, një skemë ngjyrash me kontrast të lartë që i përshtatet shikimit tuaj, madje edhe gjuhën e kërkesave. Ne mund t'i rregullojmë ato për ju më vonë, pa pasur nevojë t'i vizitoni.

  • Ekran i madh 15 inç (38 cm)
  • TALL tekst i personalizueshëm
  • Butona të mëdhenj, etiketa të personalizuara
  • Nuk ka nevojë të nxitoni për syzet tuaja
  • Opsioni i përgjigjes automatike

Si i ndihmon ata me artrit, Parkinson, MND, ALS, CIDP, CP, MS, sindromën e tunelit të kyçit të dorës ose duar të paqëndrueshme?

 

La Konnekt Videofoni ka butona të mëdhenj me një prekje, një ekran me prekje të avancuar, nuk ka celularin për tu mbajtur, është mjaft i LOUD dhe I MADH për t'u përdorur ndërsa jeni ulur në karrigen tuaj të preferuar, dhe përfshin konfigurim, personalizim, kabllo shtesë nëse kërkohet, përditësime dhe mbështetje, dhe ne madje mund t'ju ndihmojë me instalimin e specializuar dhe internetin. Videofoni thjesht duhet të hiqet në kuti dhe të lidhet me një prizë elektrike. Shiko artrit aplikimet ose shikoni Konnekt Videofon me aftësi të kufizuara, i krijuar posaçërisht për ata me dëmtim.

Menyja