COVID-19

Si të zbutet

Covid Lockdown

A do të angazhoheni për të mbrojtur të dashurit tuaj, klientët ose banorët?

La Konnekt Videofoni është një komponent vital për bllok COVID-19 dhe për të shmangur kolapsin e shëndetit mendor

 • Zëvendësoni vizitat e rrezikshme në familje me 100% i sigurt thirrje video
 • Parandaloj transmetim i virusit nga telefonat pa tela dhe celular, iPads dhe tabletët portativ
 • Ulja e izolimit social dhe përgjysmoni* rrezikun e depresionit nëpërmjet rritjes së angazhimit social ballë për ballë [*Teo 2019]

Maskat e fytyrës janë të frikshme: Ato fshehin shprehjet e fytyrës, i bëjnë miqtë dhe kujdestarët të panjohshëm dhe parandalojnë leximin e buzëve.

Konnekt Videophone - Si ka ndihmuar gjatë COVID-19

Telefoni video tepër i lehtë

 • Projektuar për mbi 80 vjeç, dëmtime njohëse ose çmenduri
 • Kthen pavarësinë, ngre vetëvlerësimin
 • Asgjë për të mësuar, asgjë për të gabuar
Plaku pa gjumë

Mbroni më të prekshmit

 • Opsione për lëvizshmëri / shkathtësi të kufizuar, dëgjim të dobët, shikim të ulët, demencë të rëndë
 • Përdoret në Shtëpitë kryesore të Kujdesit, Kujdesin për Kujtesën, Jetën e Asistuar, Jetën e Pavarur dhe në shtëpi
 • I përshkruar ose i rekomanduar nga Terapistët e Punës, profesionistët e kujdesit shëndetësor dhe të kujdesit në shtëpi

Operacion pa duar

 • Asgjë për të marrë, asgjë për të mbajtur kundër gojës
 • Stafi i institucionit të kujdesit: Mos vraponi më me telefona pa tel të përbashkët dhe dezinfektues

Ekrani me prekje më i sigurt

 • Nuk kërkohet kontakt me lëkurën (ndryshe nga 100% e celularëve, iPads dhe tabletave)
 • Ekrani me prekje i ndjeshëm ndaj shtytjeve lejon përdorimin e ndonjë objekt për të shtypur butonat
Thirrni përgjigjen automatike nga Konnekt telefon i madh video i thjeshtë

Përgjigju automatikisht kontakteve të besuara

 • Zero-prekje përgjigje për kontaktet e besuara që ju i emëroni
 • Zilja e parë për 30 sekonda për të lejuar përdoruesin ose stafin të refuzojë thirrjen
 • Miqtë/të afërmit e tjerë kërkojnë përgjigje manuale
 • Telefonuesit e panjohur bllokohen sipas dëshirës për të parandaluar shitësit / mashtrimet

Shihni familjen, kujdestarët, specialistët

 • Shihni nipërit dhe mbesat shpesh, pa rrezik
 • teleshëndetësinë: Mjekët mjekësorë, shëndeti aleat
 • Thirrje video me një drejtim ose me dy drejtime nga stafi
 • Vetëm thirrje hyrëse (pa buton thirrjeje) në dispozicion për kujdestarët që vlerësojnë jetën e tyre private
Një zonjë po bën një telefonatë të rregullt

Telefonata të rregullta gjithashtu

 • Një prekje thërret mjekun, infermieren, linjën shëndetësore ose ndihmë
 • Thirrni të afërmit më të vjetër që nuk kanë Smartphone
 • Dorëzohet me butona të personalizuar
 • Përdorni në vend të Skype ose si kopje rezervë

Sa vlejnë njerëzit tuaj të dashur, klientët apo banorët?

Shkalla e vdekjes nga Coronavirus sipas moshës

Ne Itali, shkalla e vdekshmërisë nga Coronavirus ishte 7%

Ju, personalisht, ka të ngjarë të mbijetoni. Ata mbi 80 vjeç janë jashtëzakonisht të prekshëm.

Pacientët mbi 80 vjeç kanë një shans 15% për të vdekur.

A do të jeni udhëheqës? Ose ju, familja juaj, ose organizata juaj, hedh zarin dhe shpresoj?

A po i përmbaheni udhëzimeve të Autoritetit Shëndetësor?

Mos u akuzoni për neglizhencë. Për kontrollin e infeksionit:

CDC rekomandon tashmë përdorimi i mekanizmave alternativë për ndërveprimet e pacientëve dhe vizitorëve, siç janë aplikacionet për video-thirrje.

 • Shumë shtëpi ishin përpara këshillës së 10 Marsit dhe tashmë kanë zbatuar kufizimet e vizitorëve.
 • Familjet kujdestare kanë ndërmarrë veprime dhe kanë instaluar një videofon për të ndihmuar në parandalimin e përhapjes së sëmundjes dhe rënies së shëndetit mendor.
Shenjat vizuale të shëndetit

Shenjat vizuale të mirëqenies

 • Kujdestarët, familja: Kontrolloni për shenjat e stresit dhe sëmundjes
 • Infermierët e kuptojnë treguesit vizualë të shëndetit dhe higjienës
 • Mungesa e vëmendjes ndaj pastrimit dhe kujdesit personal janë shenja paralajmëruese për rënien e shëndetit mendor

Si do ta mbani një sy tek i dashuri juaj, nëse nuk mund ta vizitoni çdo javë?

Vepro Tani

Ne e bëjmë të lehtë për ju

Konnekt jep videofon të parakonfiguruar: Hiqeni nga kutia, shpalosni goditjen, futeni në energji.

Ne madje mund ta konfigurojmë atë paraprakisht në rrjetin tuaj Wi-Fi.

Konnekt mund të bëjë të gjitha shtesat dhe ndryshimet - nga distanca - me kërkesën tuaj, pa pasur nevojë që dikush t'i vizitojë.

Lexoj atë që thonë familjet, infermierët, studiuesit mjekësorë dhe objektet e kujdesit në lidhje me Videofonin.

Mësoni pse preferojnë ambientet e kujdesit për të moshuarit Konnekt Videofoni.

Na kontaktoni or merrni çmimetMe Paqe e mendjes ... për më pak se kostoja e një iPad.

Menyja