Ekipi

La Konnekt ekipi ndan një pasion për të ofruar një produkt dhe shërbim unik, me mbështetjen e shquar të klientëve, në të gjithë botën.

Ne gjithashtu e duam kafen e mrekullueshme. Nuk është në politikën tonë të punësimit; vetem keshtu duket.

null

Karl Grimm

Themelues dhe Drejtor Menaxhues

Karl Grimm është një udhëheqës biznesi me përvojë me një histori të suksesshme të kapërcimit të sfidave të teknologjisë dhe krijimit të produkteve dhe shërbimeve të kërkuara. Ndërtimi i një ekipi tepër të lumtur që e duan punën e tyre është thelbësore për menaxhimin e mirë.

Karl është i përqendruar tek klientët, gëzon një pikëpamje pozitive për jetën dhe ka një reputacion për ndershmërinë dhe integritetin mbi të gjitha.

null

John Nakulski

Bashkëthemelues dhe Drejtor marketingu

Vizioni për KonnektVideofoni fitues i çmimeve erdhi nga lufta e Gjonit për të ndihmuar nënën e tij të kapërcejë demencën, të zbusë vetminë dhe depresionin, të shohë nipërit e saj dhe të qëndrojë më gjatë në shtëpinë e saj.

John ka një pasion për të gjitha gjërat që lidhen me shëndetin dhe mirëqenien, ka përvojë vullnetare në Kujdesin për Moshat dhe është një kampion për dizajnin në qendër të përdoruesit.

Natalie e veshur Konnekt më i lartë

Natalie Allinson

Menaxher zyre

Natalie fillimisht u trajnua si mësuese e mesme dhe punoi në arsim për shtatë vjet para se të kalonte në menaxhimin e zyrës. Ajo i pëlqen të organizojë dhe të punojë me numra, por gjithashtu ka një pasion për rrjetëzimin e njerëzve.

Me përvojë në administrimin e biznesit, HR, kontrata dhe më shumë, Natalie cicëron vjersha për ndjekësit tanë të Mediave Sociale dhe është e njohur në komunitetin lokal për punën e saj vullnetare në Kujdesin për Moshat.

Historia e Karl: Nëna ime dhe Stresi Teknik

Konnekt Videofon - "Mami im dhe stresi teknik"
null

Ian Holland

Arkitekt i Sistemit

Ian është i njohur në botën e teknologjisë video dhe zë, i suksesshëm në drejtimin e ekipeve të mëdha dhe i arritur në biznesin ndërkombëtar. Puna e tij ka përmbushur në mënyrë të përsëritur standardet e larta të besueshmërisë së klientëve të kërkuar, siç janë korporatat Fortune 500.

Kur Ian nuk është duke zgjidhur të pamundurën, ai stërvit basketboll dhe gëzon një sport ekipor shumë teknik për gjetjen e drejtimeve në radio i njohur si gjuetia e dhelprave.

Robert Bodo

Robert Bodo

Konsulenti i titrave Videophone
Darshika Chaturvedi, Koordinatore marketingu

Darshika Chaturvedi

Konsulent Shitje/Marketing

Darshika vjen Konnekt nga Universiteti i Nottingham, ku ajo krijoi përmbajtje dixhitale dhe të printuar. Darshika e do mësimin dhe e bëri më të lehtë për klientët në të gjithë globin të zbulojnë dhe porosisin Videofonin tonë unik.

Në mes të detyrave të marketingut dixhital, Darshika gjen kohë për sporte - veçanërisht kriket dhe badminton.

Daniel Grimm

Teknik i Mbështetjes
Kostas Mitropulos

Kostas Mitropulos

Teknik i Mbështetjes

Linda Young

Specialist për Mbështetjen e Shitjeve dhe Titra në Japoni
Pano Mitropulos

Pano Mitropulos

Teknik i Mbështetjes

Si Tekniku ynë më i ri i Prodhimit dhe Mbështetjes, Pano ndërton, personalizon dhe mbështet videofonat dhe videofonat me titull për klientët tanë.

Pano ka studiuar inxhinieri dhe menaxhim biznesi në RMIT.

Trejsi Hauard

Administratori / Kontabilisti

Me një sfond në Administrimin dhe Kontabilitetin e Zyrës, Trejsi ndihmon për të mbajtur Konnekt duke ecur pa probleme. Ju mund ta gjeni veten duke folur me Trejsin nëse telefononi zyrat tona.

Kur ajo nuk po viziton nënën e saj në kujdesin e të moshuarve, Trejsit i pëlqen të lexojë dhe të ecë, të vizitojë palestrën dhe të kalojë kohë me nipin e saj.

Charvi Vij

Charvi Vij

Dixhital

Charvi është një Bachelor i Biznesit i diplomuar nga RMIT, i specializuar në Marketing. Ajo ka përvojë në mediat digjitale dhe sociale, krijimin e përmbajtjes dhe shërbimin ndaj klientit. Qasja e saj në qendër të klientit siguron që përmbajtja dhe idetë e saj janë të dobishme për përdoruesit përfundimtarë.

Charvi ka krijuar faqe në internet, postime në blog dhe materiale edukative për të ndihmuar klientët të gjejnë dhe kuptojnë Konnekt produkteve.

David Bowen

David Bowen

Teknik i Mbështetjes

Partnerë, bashkëpunëtorë, bashkëpunëtorë

Na kërkohet shpesh ndihmë e besuar me financimin e qeverisë, zgjedhjen e një shtëpie, gjetjen e ofruesve të shërbimeve dhe përzgjedhjen e teknologjive të tjera ndihmëse. Këtu janë disa nga individët dhe organizatat që ne i respektojmë shumë, të cilat do t’ju ​​rekomandonim për shërbimet e tyre, burimet e tyre të bazuara në ueb ose punimet e tyre kërkimore.

Klikoni në çdo imazh për të mësuar se si mund t'ju ndihmojnë.

Danielle Robertson, DR Care Solutions

Qëllimi im është t'ju ndihmoj të gjeni zgjidhjen e duhur të kujdesit që plotëson nevojat, dëshirat dhe dëshirat tuaja në kohën më të shpejtë të mundshme.

Danielle mund t'ju ndihmojë të lundroni në labirintin e financimit të qeverisë shpejt, të zgjidhni një ofrues shërbimi me reputacion dhe të hiqni punën nga menaxhimi i kujdesit.

Danielle Robertson

DR Care Solutions, Australi
Christian Walter, bildfon

Partner i shitjes dhe mbështetjes për Evropën Kontinentale.

Vënia në dispozicion e Videofonit për përdoruesit me një ndërfaqe të ekranit në shumë gjuhë, shpërndarje e shpejtë nga qendra e shërbimit në Vjenë-pikërisht në zemër të Evropës-dhe mbështetje më e mirë në klasë e ofruar gjatë orëve evropiane të ditës.

Christian Walter

bildfon, Evropë
Tara DeBondt ESSI

Qëllimi im është të ofroj këshilla të personalizuara dhe mbështetje të kujdesshme, për t'ju ndihmuar ju ose familjen tuaj.

Unë gjithashtu mund të ndihmoj me sigurimin e internetit për këdo brenda Shteteve të Bashkuara.

Tara DeBondt

Environmental Sound Solutions Inc., SHBA

Ekipi Virtual

Ekipi ynë i partnerëve vendas dhe ndërkombëtarë ofrojnë pajisje sipas specifikave tona, zhvillojnë softuer Videophone, dizajnojnë uebin tonë, personalizojnë Videophone për klientët në gjuhë të shumta, ofrojnë shërbime mbështetëse të TI -së dhe Internetit dhe demonstrojnë dhe shesin produktin tonë.

Konnekt ka një listë në rritje të partnerët e shitjes dhe mbështetjes në Amerikë, Australi dhe Evropë.

Nëse mendoni se mund të na ndihmoni të përmirësojmë jetën e moshuarit i paaftë si i vlerësuar Konnekt partner ose shitës, thjesht Na Kontaktoni.

Merrni Çmimet

Menyja