Ekran i madh me prekje

I madh Telefoni me ekran me prekje

La Konnekt Videofoni është një telefon i madh me prekje që kërkon vetëm një prekje të lehtë për t'u aktivizuar.

Konnekt telefon i madh me prekje me video

La Konnekt Ekrani i madh i prekjes 38 cm i videophone është më i madh se një iPad ose tabletë.

Mund ta shihni lehtësisht nga kudo në dhomë, nga komoditeti i karriges tuaj të preferuar.

Ajo sjell në jetë miqtë dhe familjen tuaj, ashtu si fytyrat në një televizor të madh, duke ju lejuar të shihni se si ndihen.

Ekran me prekje të avancuar

Ekranet me prekje të pothuajse çdo telefoni celular, tableti dhe kompjuteri janë kapacitive, që do të thotë se ato mund të përdoren vetëm me gisht lakuriq. Ato nganjëherë shkaktojnë gabim ndërsa gishti juaj është ende pezull mbi ekran.

Në të kundërt, Konnekt Ekrani me prekje i videofonit është rezistenteMe Nuk do të aktivizohet në mënyrë të rreme derisa të prekni dhe shtypni lehtë butonin e synuar. Ju mund të përdorni një dorezë, një dorë të fashuar, një protezë, një shkop teleskopik, çdo lloj pajisjeje drejtimi ... në fakt, çdo gjë fare. Idealshtë ideale për ata që nuk mund të përdorin kontaktin me lëkurën dhe ata me duar të paqëndrueshme.

Ndani një buzëqeshje

La Konnekt telefoni i madh me prekje ju lejon të shihni të gjithë fytyrën dhe shprehjen e fytyrës të kontaktit tuaj. Nëse ata ulen pak, ata gjithashtu marrin gjestet dhe gjuhën e trupit të tyre dhe mbledh çdo shok apo familje tjetër në dhomën e tyre - kështu që ju mund të ndani një buzëqeshje, sikur të ishit bashkë dhe vetëm një metër larg.

  • Ekrani i avancuar me prekje funksionon me çdo gjë
  • Përdorni dorën me doreza/fashë, protetike, shkop…
  • Ekrani I MADH sjell fytyra në jetë
  • SHIKONI dhe flisni nga kudo në dhomë
  • I përshtatet atyre që harrojnë syzet ose kanë duar të paqëndrueshme

Si i ndihmon ata me aftësi të kufizuara, dëmtime, sëmundje kronike, lëvizje të kufizuar, dhe paraplegjikë dhe katërkëndësh?

 

La Konnekt Videofoni ka një ekran të madh me një prekje me butona të mëdhenj. Ju mund të përdorni një dorë të fashuar/fashuar, një protezë ose ndonjë tregues. Nuk ka celularin për ta mbajtur. Ai mbështet numrat rezervë, zile të zgjatura dhe përgjigje automatike. Shiko Paaftësi aplikimet, ose shikoni Konnekt Videofon me aftësi të kufizuara projektuar posaçërisht për ata me dëmtim.

Menyja