Konnekt fiton Çmimin për Produktin më të Mirë

Konnekt Ne Lajme

22 nëntor 2017 Videofoni fiton produktin më të mirë miqësor ndaj konsumatorit në kujdesin e moshës:

KonnektRisia njihet si zgjidhja më e mirë për të moshuarit që jetojnë në shtëpi, në mënyrë të pavarur ose në kujdesin rezidencial të moshës.

Një panel ekspertësh të industrisë zgjodhi Videofonin nga një fushë zgjidhjesh për të moshuarit, duke i dhënë çmimin Konnekt në këtë vit Konferenca ITAC - ngjarja kryesore e industrisë për shfaqjen e teknologjive të reja.

Paneli gjykues i çmimit prestigjioz, nën kujdesin e Këshillit të IT -së për Industrinë e Kujdesit për Moshat (ACIITC), rishikoi ato organizata që në mënyrë të dukshme fokusohen në Zgjedhja dhe Cilësia e Konsumatorit. KonnektProdukti dhe shërbimi u dalluan nga kriteret duke përfshirë origjinalitetin, kthimin e demonstruar të investimit, epërsinë ndaj zgjidhjeve ekzistuese, përfitimin e sektorëve të kujdesit rezidencial / shtëpiak dhe rritjen e jetës së përditshme të të rriturve.

Konnekt është krenar për të fituar "Produktin më të Mirë për konsumatorin". Përdoruesit tanë zakonisht jetojnë vetëm, ose të izoluar nga familja në kujdesin rezidencial. Shumë prej tyre kanë shikim të dobët, duar të lëkundshme ose nuk dëgjojnë mirë. Ata kanë hequr dorë nga përpjekjet e vogla të kompjuterëve tablet. Atyre u pëlqen të jenë në gjendje të përdorin Videophone vetë, sepse i bën ata të ndihen më të aftë dhe të pavarur. Çdo ditë ata shohin fëmijët e tyre, nipërit dhe të afërmit e largët që përndryshe nuk do t'i shihnin kurrë më. - Karl Grimm, Drejtor Menaxhues, Konnekt Pty Ltd.

Konnektshërbimi përfshin konfigurimin dhe personalizimin; thirrje të pakufizuara ballë për ballë në celularë, iPad/tableta dhe kompjuterë; thirrje të pakufizuara në telefona të rregullt; ndryshime dhe përshtatje (nuk kërkohet vizitë); ndihmë ballë për ballë dhe telefon; Mbështetje IT për klientin, përdoruesin dhe të gjitha kontaktet; dhe ata madje mund të ndihmojnë me marrëveshjet më të mira të internetit dhe kllapat e montimit aty ku kërkohet instalimi.

Mbështetja jonë është veçanërisht miqësore për konsumatorin. Shumë djem/vajza dhe kujdestarë janë vetë mbi 50 vjeç dhe preferojnë të kalojnë kohë cilësore duke ndihmuar të dashurit e tyre në vend që të rendisin pajisjet e internetit. - John Nakulski, Drejtor marketingu, Konnekt Pty Ltd.

Konsumatorët e aprovuar munden blini, merrni me qira ose provoni Videofon me fonde qeveritare ose një hua pa interes.

Ofruesit e kujdesit të moshës përdorin Videophone për të përmirësuar jetën e klientëve dhe familjeve të tyre. Mund të zvogëlojë sjelljen e padëshirueshme dhe rrezikun e depresionit. Objektet blejnë ose japin me qira Videofon për të ofruar një shërbim (krahas gazetave dhe TV me pagesë) që lidh banorët me komunitetin. Menaxherët e stilit të jetesës dhe terapistët e ndryshëm drejtojnë aktivitete për grupet dhe individët në rrezik të izolimit social.

Konferenca ITAC tregoi natyrën në ndryshim dhe evoluim të teknologjisë pasi ndikon tek personat e moshuar dhe ata me aftësi të kufizuara. Çmimet vjetore të ITAC zhvillohen në njohjen e ofruesve të shërbimeve dhe shitësve të programeve kompjuterike të cilët kanë përmirësuar performancën e industrisë dhe/ose përvojën e klientit - dy komponentë kyç për çdo sistem që ka shërbim cilësor si gur themeli i ofrimit të shërbimeve. - Rod Young, Kryetar, Komiteti Organizues i ITAC dhe anëtar i Panelit Gjykues të Çmimeve ITAC.

Konnekt'S videos tregoni sa tepër i thjeshtë është Videofoni. Na kontaktoni për të gjetur se si Videofoni mund të personalizohet për ata për të cilët kujdeseni.

Merrni Çmimet

Post Previous
Konnekt është finalisti më i mirë i produktit të kujdesit për moshën
Post Next
ATSH 2018

2 Comments.

  • Urime – Arritje e madhe dhe e mrekullueshme për të moshuarit si unë. Të gjitha të mirat për sukses të vazhdueshëm

    • Faleminderit Bob. Kujtoj gjallërisht mbështetjen dhe inkurajimin tuaj në Mengjesi CEO. Një nga kolegët tuaj tani po kërkon një Videofon për të 98-vjeçari Mami!

Komentet janë të mbyllura.

Menyja