Konnekt Partnerë për kujdesin holistik të të moshuarve

Konnekt Ne Lajme

Prill 10 2019 Konnekt partnerë me DR Care Solutions, duke u mundësuar të moshuarve australianë dhe familjeve të tyre që të kenë qasje në fondet e qeverisë më shpejt, të zvogëlojnë izolimin dhe vetminë sociale dhe të marrin kujdes holistik.

Të qenit një ofrues i pavarur lejon DR Care Solutions të:

  • Gjeni opsionet e duhura të kujdesit, në të gjithë Australinë.
  • Punoni ngushtë me familjet për të marrë sa më shumë ndihmë nga qeveria për të dashurit e tyre. Me lista të gjata pritjeje dhe fonde minimale qeveritare në dispozicion, familjet duhet të shikojnë se si dhe ku mund të marrin mbështetje.
  • Përshtatni shërbimet e duhura të kujdesit dhe mbështetjes që i përshtaten nevojave, dëshirave dhe dëshirave të kujdesit fizik dhe njohës të klientit, brenda kapacitetit të tyre financiar. DR Care Solutions peshon të gjitha opsionet e rëndësishme për një individ. Nuk ka dy klientë të njëjtë, megjithatë rezultate të mëdha merren për të gjithë klientët.
Mami thërret Konnekt në Videofon për ndihmë ose mbështetje

Konnekt Videofoni, telefoni video më i thjeshtë në botë

  • Rrit pavarësinë për të moshuarit dhe ata me aftësi të kufizuara.
  • Ndihmon në zvogëlimin e rrezikut të depresionit dhe ngadalësimin e demencës duke siguruar kontakt ballë për ballë me familjen dhe miqtë.
  • Lejon kujdestarët e besuar të regjistrohen vizualisht me përgjigje automatike.

Me më shumë se tre dekada përvojë në industritë e kujdesit për të moshuarit dhe aftësinë e kufizuar, Danielle Robertson (themeluese dhe CEO e DR Care Solutions) është e ngazëllyer në perspektivën që do të jetë në gjendje t'u ofrojë klientëve të saj një mjet të tillë inovativ për të mbajtur 'të lidhur' me familjen dhe miq.

KonnektBashkëpunimi me DR Care Solutions nënkupton që shërbimet e duhura të kujdesit dhe mbështetjes i prezantohen një individi në lidhje me KonnektVideofoni inovativ, i cili siguron paqe mendore për fëmijët e të rriturve.

Familjet që përjetojnë stresin e lënies së prindërve vetëm në strehimin aktual ose të ri tani kanë një mënyrë të thjeshtë për të bërë dhe marrë telefonata ballë për ballë, duke zvogëluar ndjeshëm shqetësimin e tyre.

Australianët e moshuar që jetojnë në mënyrë të pavarur në shtëpinë e tyre ose zhvendosen në një fshat pensioni, shtëpi grupore, qendra rezidenciale të kujdesit për të moshuarit (shtëpi pleqsh), jetesë e asistuar ose apartament me shërbim tani janë në gjendje të qëndrojnë në kontakt me familjen dhe miqtë në mbarë botën, vizualisht, në prekje të një butoni.

Partneriteti ynë me DR Care Solutions pozicionon Konnekt Videofoni si pajisja e zgjedhur për ruajtjen e lidhjeve shoqërore me familjen dhe miqtë pas një lëvizjeje. Kjo do të zvogëlojë izolimin social, i cili shoqërohet me depresion, demencë dhe sëmundje fizike - Karl Grimm, CEO Konnekt Pty Ltd.

Në konsultim me familjen, DR Care Solutions mbështet familjet që kalojnë nëpër një lëvizje të përhershme, një lëvizje të përkohshme në pushim, ose ridizajnim të shtëpisë së familjes pas një sëmundjeje ose paaftësie të madhe ose vdekjes së një partneri. KonnektVideofoni tepër i thjeshtë mbështet mirëqenien emocionale të beqarëve dhe çifteve të moshuar.

Danielle Robertson e DR Care Solutions

La Konnekt Videofoni është krijuar me një fokus në thjeshtësinë për t'u siguruar të rriturve telefonin ideal për të mbështetur një cilësi më të mirë të jetës.

Imazhi është i madh dhe tingulli është i lartë dhe i qartë-të dyja çojnë në pajisjen perfekte për të qenë të azhurnuar me familjen dhe miqtë tuaj sa herë të doni

- Danielle Robertson, DR Care Solutions

Kur është koha për t'u zhvendosur, të moshuarit me një Videofon ekzistues mund ta marrin me vete.

vizitë Zgjidhjet e Kujdesit DR për këshilla, mbështetje dhe udhëzime të pavarura në lidhje me të gjitha opsionet e kujdesit për të dashurit tuaj. Shiko Testimonials për të lexuar sesi ndihmohen të tjerët.

Kontakt Konnekt për të mësuar rreth Videofoni ose lexoni për zvogëlimin e rrezikut të demencës.

Post Previous
Videofoni shpëton jetën
Post Next
I moshuari thuajse i verbër në Mbretërinë e Bashkuar lidhet me familjen
Menyja