Telefoni i Shtëpisë së Kujdesit për Moshat

E përkryer për

Shtëpitë e kujdesit për të moshuarit & Jetesa e Asistuar

Prezantimi i Konnekt Videofon 20, i krijuar posaçërisht për kujdesin e moshës, çmendurinë dhe kujdesin për aftësinë e kufizuar

Chloe duke folur Konnekt Videofoni

Videofon 20 për kujdesin e moshës

 • Ndahet Videofon për banorët e Shtëpisë tuaj të Kujdesit
 • Ulja e izolimit social
 • Zbutni ndikimet e shëndetit mendor të COVID-19
 • Tepër e thjeshtë për banorët
 • Tepër e lehtë për stafin
I moshuari në mëdyshje nga iPad

Pse iPad / tabletët nuk punojnë për 60% të banorëve

 • Është shumë e vështirë për të filluar dhe për t'iu përgjigjur thirrjeve
 • Ekran i vogël, i vështirë për t'u dëgjuar, butona të çuditshëm
 • Nuk ka titra ose titra të vegjël për ata me humbje dëgjimi
 • Shumë e lehtë për të prishur thirrjet (dritaret kërcyese, menutë, butonat, ikonat)
 • Kërkon që stafi të qëndrojë, të shikojë dhe të presë që thirrja të përfundojë

Lironi stafin tuaj me Videofonin tonë të thjeshtë, të mbrojtur nga plumbat.

Kujdesi për prindërit ose prindërit e moshuar është i lehtë Konnektvideo telefoni

E thjeshtë për banorët

 • PSRGJIGJE me një prekje, me opsionin e përgjigjes automatike
 • Asgjë për të shkuar keq
 • Projektuar për demencën, humbjen e dëgjimit, shikimin e ulët, kufizimet e lëvizshmërisë/shkathtësisë
Telefoni i Shtëpisë së Kujdesit për Moshat për banorët, klientët, kujdestarët

E thjeshtë për stafin

 • Nuk ka nevojë që stafi të prekë edhe Videofonin-i sigurt për COVID
 • Nuk ka nevojë që stafi të qëndrojë, të shikojë dhe të presë
 • Liron stafin
 • ROI i shpejtë: Zakonisht 3-6 muaj*
Llojet e ndryshme të pajisjeve që mund të përdorni për t'iu përgjigjur thirrjes nga një i dashur, duke përdorur komunikimin për të treguar se si të përmirësoni kujtesën me video thirrje

E thjeshtë për familjen dhe miqtë

 • Video-thirrje nga telefoni juaj celular, kompjuteri ose tableti
 • Përdor Skype: Familja nuk ka kosto thirrjesh ose abonime
 • Ju gjithashtu mund të telefononi Videofon nga çdo telefon, përfshirë fiksin

How It Works

Videofoni 20 arrin i konfiguruar paraprakisht për Shtëpinë tuaj të Kujdesit për Moshat. Ka numrin e vet të telefonit dhe përdor Skype nën kapuç.

E thjeshtë për të gjithë

Shtëpia e Kujdesit: Siguroni video-thirrje falas për të zvogëluar vizitat gjatë pandemisë, ose ofroni familjeve një abonim me pagesë.

Punëtor i Kujdesit (shpesh një koordinator i aktiviteteve të stilit të jetesës): Drejtojeni atë si një shërbim të planifikuar, ose thjesht përgjigjuni kërkesave të banorëve ose familjes.

Anëtar i Familjes: Instaloni aplikacionin Skype në telefonin tuaj ose përdorni Skype në shfletuesin tuaj PC/Mac (nuk kërkohet aplikacion). Telefononi për të kërkuar një video thirrje. Kërkoni Lidhjen e Anëtarësimit të Videofonit ose numrin e telefonit.

banor: Uluni para Videofonit. Për ata që janë të shtrirë në shtrat / të lidhur me karrige, Punonjësi i Kujdesit mund të marrë Videofonin tek ju, me një buton opsional të aksesit pa tel.

Tepër e lehtë

Thirrni Videofon: Anëtari i familjes fut numrin e telefonit të Videophone në Skype, prek ikonën e video-thirrjes. Kjo eshte! Ose përdorni lidhjen Guest në një PC/Mac pa një llogari Skype.

Përgjigje: Shtypni butonin e madh, 6 inç të gjerë ANSWER. Do të flisni ballë për ballë në sekonda. Përgjigja automatike është e disponueshme aty ku lejohet.

Politika: Punonjësi i Kujdesit mund të largohet dhe të vazhdojë me detyra të tjera, duke e lënë thirrjen plotësisht private.

Elastik

Telefonatat në grup: Anëtari i familjes troket në ekran dhe fton të tjerët. Asgjë për të bërë nga banori!

Telefonatat e mëtejshme: I njëjti anëtar i familjes mund të telefonojë përsëri, ose anëtarët e tjerë të familjes mund të telefonojnë.

Telefonata gjithashtu: Anëtarët e moshuar të familjes thjesht mund të telefonojnë Videofon nga çdo telefon, si një thirrje normale pa video.

Thirrni Stafin: Kishte mjaft? Banori troket Thirrni Stafin për të thirrur me shpejtësi Punëtorët e Kujdesit në 1 deri në 5 numra telefoni.

Konnekt Videophone - Kujdesi për të moshuarit

Videofoni përdoret me sukses në kujdesin për të moshuarit 

Të moshuarit në internet dhe videofon - në dispozicion nga Konnekt

inclusions

 • Thirrjet video: E pakufizuar, në mbarë botën, përfshirë thirrjet në grup
 • Thirrjet e rregullta: Thirrje të pakufizuara në numrat e telefonit vendas*
 • Numri i telefonit: Merrni thirrje hyrëse nga çdo telefon
 • E parakonfiguruar: Mbërrin gati për përdorim
 • Përditësimet e softuerit: Instaluar brenda natës, pa mbikëqyrje
 • Mbështetje ari për stafin, banorët, madje edhe anëtarët e familjes

Videofoni 20 Specifikimet

 • Prekje: 20 inç (4 herë sipërfaqja e një iPad / tablet)
 • përmasat: 49 x 32 x 5 cm W x H x D
 • Dimensionet me stendë: 49 x 41 x 22 cm W x H x D
 • Mount: Përdorni çdo kllapa / krah të monitorit VESA-100
 • Fuqija: 90-260 Volt, 50/60Hz
Konnekt Titra në videofon

Opcionet

 • Titra për shurdhim / dëmtim të rëndë të dëgjimit
 • Telefonuesi në ekran-telefononi numrat e rregullt të telefonit (për të paralajmëruar familjen, e cila më pas thërret përsëri përmes Skype)
 • Butonat e thirrjeve-Deri në 40 butona të thirrjes së shpejtë për përdoruesit e shpeshtë që të thërrasin të dashurit me një prekje
 • Telehealth-Butonat për specialistët e video-thirrjeve mjekësore
 • Opsioni i thirrjeve botërore - Telefonata të pakufizuara në numra fiks në 63 vende dhe numra celularë në 8 vende
Opsioni i Internetit celular 4G

Aksesorë Hardware

 • Videofoni mund të montohet në një karrocë për vendosje të shpejtë dhe të lehtë me rrota në dhomat e banorëve
 • Furnizimi me energji UPS - lejon funksionimin e vendosur pa përdorur një prizë energjie
 • Modemi i Internetit 4G celular-celular*-për shtëpitë e kujdesit me internet të dobët
 • Altoparlant i jashtëm i fuqizuar - volum super i lartë, i rregullueshëm
 • Butoni pa tela-buton i madh shtypi për banorët e shtrirë / të lidhur me karrige
 • Kllapa ose krah VESA-100-për montim në mur

Llogaritni kthimin tuaj nga investimi

Duke përdorur një iPad ose tabletë, Punonjësi juaj i Kujdesit duhet të qëndrojë dhe të mbikëqyrë çdo thirrje për banorët me çmenduri ose paaftësi

 • për të ndihmuar në përgjigjen ose rifillimin e thirrjeve me familjen
 • për të parandaluar ndërhyrjen ose përfundimin pa dashje të telefonatës
 • për të siguruar që tableti të mos rrëzohet, të prishet, të vendoset gabimisht ose të vidhet
 • për të ri-rregulluar volumin ose cilësimet e tjera

me Konnekt Videofon 20, Punonjësi juaj i Kujdesit kërkohet vetëm për disa minuta për një telefonatë.

Punonjësi juaj i Kujdesit mund të largohet nga banori dhe të jetë produktiv ndërsa banori bisedon ballë për ballë, privatisht, në thirrje të shumta, me një ose më shumë anëtarë të familjes.

Llogaritni sa shpejt do të paguajë Videophone 20 për veten tuaj:

Evente speciale

Përdorni faqen tuaj Konnekt Videofon për

Shërbim fetar virtual

Udhëheqësi fetar lokal mund të transmetojë duke përdorur një Smartphone nga një vend adhurimi ose një shtëpi private. Banorët që ndajnë të njëjtin besim ose me të njëjtën nevojë gjuhësore mund të mblidhen rreth një Videofoni të përbashkët për të festuar dhe adhuruar së bashku.

Kujdesi paliativ

Të afërmit jashtë shtetit dhe ndërshtetëror mund të ofrojnë një ngushëllim të madh për pacientët e kujdesit paliativ dhe vizitën e familjes. Thjesht vendoseni Videofonin pranë shtratit dhe siguroni lidhjen Join për të afërmit.

Birthdays

Ditëlindjet e nipërve dhe mbesave nuk duhen humbur! Imagjinoni gëzimin që mund të siguroni duke e sjellë festën në dhomën e banorit. Dhe anasjelltas: Programoni thirrjet e befasishme të grupit në ditëlindjen e secilit banor. Videofoni përdor Skype, i cili lejon deri në 50 të bashkohen në një video thirrje. Për një përvojë më të gjatë, më personale, caktoni një seri thirrjesh një për një që e bëjnë tërë ditën të veçantë.

Rrotullimi ditor

Lejoni 7 ose më shumë banorë të ndajnë një Videofon - një banor në ditë ose gjysmë dite - me rotacion. Bëni çdo javë të veçantë. Mbuloni koston ose ofroni një shërbim falas për familjet që nuk mund të vizitojnë çdo javë ose të mbyllura gjatë pandemisë.

Tele Shëndeti

Takime virtuale me mjekë dhe specialistë mjekësorë. Specialisti mund të përdorë Skype në çdo kompjuter, tabletë ose telefon celular; nuk ka nevojë për pajisje speciale.

10 Përfitimet për Shtëpitë e Kujdesit të Moshuar

Konnekt Oferta videofoni dhjetë përfitimet për objektet e kujdesit për të moshuarit, jetesën e asistuar, fshatrat e daljes në pension dhe ofruesit e shërbimeve në shtëpi:

1. Zbutni kufizimet e vizitorëve gjatë pandemisë COVID-19

Lexoni këtu për të mësuar më shumë.

A janë banorët tuaj të rrezikuar nga izolimi dhe vetmia sociale? A aspironi të përmbushni një detyrim kujdesi? Pa rrezik për banorët ose stafin?

Videofoni mund të vendoset nga kushdo, kudo: Thjesht hiqni videofonin nga kutia dhe futeni atë në çdo prizë elektrike. Asnjë linjë telefonike nuk kërkohet.

Nuk ka rrezik për banorët ose stafin.

Konnekt ofron mbështetje të nivelit të arit distanca, pa pasur nevojë që dikush ta vizitojë.

Nuk ka rrezik për banorët ose stafin

Banorët mund t'i përgjigjen thirrjeve me një trokitje. Incredshtë tepër e lehtë. Edhe pacientët me demencë e përdorin atë pa staf. Përgjigja automatike është e disponueshme aty ku lejohet.

Nuk ka rrezik për banorët ose stafin.

Video thirrje me cilësi të lartë midis Granit dhe nipit, duke ndihmuar njohjen dhe kujtimin të përfaqësojë mënyrën e përmirësimit të kujtesës së tyre.

Konnekt është zgjidhja e vetme e thirrjes me video krijuar posaçërisht për çmenduri. Ajo

 • fiton përsëri pavarësi
 • zvogëlon varësinë nga stafi
 • respekton kërkesat e privatësisë
 • rrit paqen e familjes

Konnekt Videofoni ju mundëson të plotësoni kërkesat e Pjesa IV, Standardet e Cilësisë së Kujdesit të Moshuar, në marrëdhëniet shoqërore dhe personale. Shumica e vendeve të OECD -së kanë standarde të ngjashme, si p.sh CQC në MB.

CEO -të, Menaxherët e Faqes, Ofruesit e Kujdesit në Shtëpi, Udhëzimet Klinike dhe të Stilit të Jetesës: A mund ta mbani kokën deri në këtë deklaratë?

Fuqia punëtore merret me barrierat që parandalojnë konsumatorët të lidhen shoqërisht, duke ruajtur marrëdhëniet personale.

Si e keni trajtuar COVID-19? A është objekti juaj i mbushur me ndërveprim familjar, apo të gjithë janë të izoluar në heshtje?

Si i ka mbajtur organizata juaj mbështetje sociale dhe ka rritur mundësitë për ndërveprim shoqëror?

Me iPads / tableta për të moshuarit: Stafi juaj vrapon vërdallë, nga dhoma në dhomë, me peceta alkoolike, duke u përpjekur të mos marrë frymë te banorët. Kjo i heq banorëve pavarësinë, privatësinë dhe lirinë për të parë familjen në çdo kohë. Ai e mban stafin tuaj të zënë dhe i vendos ata në rrezik.

Në të kundërt, Videophone ka nevojë për zero ndihmë nga stafi. Ajo ka pa menutë ose mënyraMe Largeshtë e madhe, me zë të lartë, tepër e thjeshtë. Ka mundësi për demencë, humbje dëgjimi, shikim të ulët dhe kufizime të lëvizshmërisë/shkathtësisë. Lexoni çfarë studiuesit mjekësorë kryesorë në botë dhe thonë klientët.

2. Rritja e mirëqenies dhe lumturisë

Studimet e lidhin vetminë dhe izolimin shoqëror me çështjet e shëndetit të tilla si presioni i lartë i gjakut, gjumi i dobët, demenca, depresioni dhe nivelet më të larta të vdekshmërisë. (Për lidhjet me hulumtimin, shihni Pesë mënyra për të përmirësuar cilësinë e jetës për të moshuarit ose të sëmurët) Edhe pse banorët e Aged Care gëzojnë kujdes të madh dhe shoqërinë e njëri -tjetrit, kjo nuk zëvendëson lidhjen me miqtë dhe familjen e ngushtë.

41-46% e banorëve janë të butë ose të rëndë i dëshpëruar - Dr D Meyer Geroteknologji studimi i shtëpisë së pleqve

La Konnekt Videofoni ndihmon në ruajtjen e asaj lidhjeje jetike. Për më tepër, buzëqeshjet nga të dashurit e tyre janë ngjitëse, rrisin lumturinë dhe kanë një ndikim pozitiv në cilësinë e jetës.

Ekrani me një prekje është tepër i lehtë për t’u përdorur, duke promovuar pavarësi më të madhe dhe për këtë arsye një vetëvlerësim më të lartë.

La Konnekt sistemi i telefonit video në dhomën e tij të Shtëpisë së Kujdesit për Moshat e ka ndihmuar vërtet babanë të lidhet më mirë me miqtë dhe familjen. Gjithashtu, ai nuk ka pse të mbajë mend numrat e telefonit! Thjeshtësia e sistemit i mundëson atij të jetë më i lidhur me familjen dhe miqtë, duke zvogëluar ndjenjën e tij të izolimit dhe vetmisë.

 

- Wendy Wintersgill, Infermiere e Regjistruar (RN).

3. Paqja e mendjes së klientit

Familja e Lee mori tabletin e tyre me vete me pushime. Ata ishin në gjendje të telefononin "Gjyshin" përmes Skype nga kudo që kishin Wi-Fi ose internet pa tel. Ata e përfshinë atë në bisedën e darkës, e çuan në një turne virtual në vendpushimin dhe - më e mira nga të gjitha - e lanë të shikonte nipërit e mbesat e tij që luanin pranë pishinës.

Videofoni i ndihmon familjet të lënë prindërit në pushim për herë të parë, ose të lënë një prind vetëm në shtëpi. Klientët tuaj ndihen më mirë për vendimin e tyre. Ata mund të kontrollojnë shëndetin, shenjat e vetmisë dhe të sigurohen se "Dado" është duke buzëqeshur dhe në kujdes të mirë!

Telefoni i Shtëpisë së Kujdesit për Moshat për banorët, klientët, kujdestarët

4. Shërbim shtesë

Sigurimi i një niveli të lartë të kujdesit është thelbësor për misionin tuaj. Ju po përpiqeni vazhdimisht të përmirësoni shërbimet tuaja, të qëndroni përpara tendencave të industrisë dhe të krijoni reputacionin tuaj.

Konnekt ju mundëson të ofroni një shërbim shtesë për klientët tuaj: Videofoni mund të jetë ose

 • ofrohet si një burim i përbashkët;
 • instaluar në dhoma premium;
 • shtuar si shërbim për banorët e izoluar shoqërisht;
 • shitet atyre që jetojnë në mënyrë të pavarur.

5. Mbushni dhomat më shpejt

Kalimi në Kujdesin për Moshat mund të jetë sfidues. Klientët e mundshëm-veçanërisht klientët me afat të shkurtër-shpesh vizitojnë dhe intervistojnë pesë ose më shumë objekte. Banorët kanë frikë nga humbja e lidhjes me njerëzit që duan dhe rrethinat e tyre. Familjet duan të jenë në gjendje të shohin që i dashuri i tyre duket i lumtur dhe i kujdesshëm.

La Konnekt Videofoni është një diferencues që shpejton vendimin e klientit tuaj, duke ju liruar kohën dhe mbushur dhomat. Klientët e kënaqur me afat kthehen. Një ditë, ata kthehen si banorë afatgjatë që vlerësojnë shërbimin tuaj premium.

Pothuajse dy javë ulje të vendeve të lira të punës paguan për secilën Konnekt Videofon.

6. Koordinatori i stilit të jetesës: Lidhni banorët

Koordinatori i aktiviteteve tuaja të stilit të jetesës, terapisti diversional ose punonjësi social mund të lidhë individët me familjen - jetike gjatë pandemisë!

Konnekt mund të vendosë çdo Videofon për përdorim të përbashkët (thirrjet hyrëse). Për më tepër, deri në 40 banorë mund të ofrohen me një prekje Butonat e Thirrjeve Familjare. Ne gjithashtu mund të lidhim Videofonë nëpër faqe për t'ju ndihmuar të drejtoni aktivitete në grup.

Menaxheri i Zhvillimit të Biznesit tuaj mund të përdorë Videophone për të promovuar shërbimet inovative të Shtëpisë tuaj për klientët e ardhshëm.

Pas një përvoje të përbashkët Videofoni, familja e një banori mund të kërkojë të marrë me qira ose të blejë një njësi për dhomën e tyre.

Grua biznesi me dëgjim të dëmtuar në një telefonatë

7. Zëvendësoni sjelljet problemore me gëzim

Problemet e sjelljes shfaqen kur një banor ndihet i vetmuar ose i mërzitur:

 • Apati
 • Zgjimi gjatë natës
 • Refuzimi për të bashkëpunuar
 • Ushqimi çrregullimeve
 • Shqetësimi i banorëve të tjerë
 • Shtypja e butonit të thirrjes infermiere në mënyrë të përsëritur
 • Higjiena e dobët personale
 • përçart
 • Duke kërkuar të shkojë në shtëpi

Banori ka më shumë të ngjarë të neglizhojë përdorimin e syzeve, aparateve të dëgjimit ose aparateve për ecje. Kjo mund të çojë në aksidente.

Duke mbajtur një lidhje të fortë me familjen dhe miqtë, Videofoni zvogëlon izolimin shoqëror dhe promovon zakone të shëndetshme. Banorë më të lumtur, staf më të lumtur!

8. Rritja e efikasitetit të stafit

Kur një vajzë ose një djalë telefonon, Punonjësi juaj i Kujdesit normalisht vraponte nëpër objektin tuaj me një telefon ose tabletë pa tela, duke kërkuar banorin. Punonjësi juaj i Kujdesit duhet të ndihmojë atëherë derisa të përfundojë thirrja.

Me Videofon, thirrjet video dhe telefonatat normale janë të lehta dhe pa duarMe Punonjësi i Kujdesit nuk ka nevojë të qëndrojë dhe të presë fundin e telefonatës.

9. Merrni pjesë në urgjencat e rezidentëve nga distanca

Me një Videofon në çdo dhomë: Gjatë kohës së zënë, stafi mund të marrë pjesë më shpejt në "thirrjet e infermierëve" duke thirrur banorët në Videofonët e tyre. Kjo do të ndihmojë stafin të japë përparësi për vizitat në dhomë kur banorë të shumtë telefonojnë në të njëjtën kohë. Thjesht telefononi Videofonin dhe kontrolloni vizualisht banorin.

Për dallim nga një kamerë interneti, telefonuesi nuk "spiunon" banorin: Videofoni i banorit bie dhe, nëse nuk përgjigjet me dorë, përgjigjet (opsionalisht) automatikisht-por vetëm për telefonuesit e besuar që ju propozoni-me TWO-WAY video dhe zë. Kjo i lejon banorit të shohë se kush po telefonon dhe të ketë një bisedë të dyanshme me Punonjësin tuaj të Kujdesit.

10. Standardet e Cilësisë së Kujdesit të Moshuar

Standardet e Cilësisë së Kujdesit të Moshuar mandatojnë që banorët, si dhe ata që marrin shërbime në shtëpi, duhet të marrin angazhim adekuat social. Studimet e OHSU treguan se vetëm biseda ballë për ballë uli izolimin social dhe përgjysmoi rrezikun e depresionit.

Duke ofruar Videofon për klientët tuaj, ju automatikisht rrisni angazhimin shoqëror, duke ndihmuar në plotësimin e kërkesave të auditorëve dhe gjithashtu duke ndihmuar në diferencimin e gamës së shërbimeve që ju ofroni klientëve tuaj.

Hartuar për Objektet e kujdesit për të moshuarit

Ne jua bëjmë të lehtë të dalloheni

Konnekt mund të ofrojë një fletushkë produkti për paketën e informacionit të klientit tuaj. Easyshtë e lehtë të demonstrosh Videofon për banorët dhe klientët.

Na kontaktoni për të mësuar se si mund t'ju ndihmojmë të befasoni dhe kënaqni klientët tuaj, të kapërceni frikën e tyre dhe t'ju ndihmojmë të dalloheni me një shërbim premium - pa ngarkuar më tej stafin tuaj të zënë.

95% e Konnekt Provat video-telefonike 30-ditore janë të suksesshme.

Menyja