La Konnekt vizion

Për të rritur jetën e të moshuarve dhe të paaftëve përmes përdorimit të teknologjisë dhe rritjes së kontaktit njerëzor.

Ne i ndihmojmë klientët tanë të…

  • të jenë më të lidhur me miqtë dhe të dashurit e tyre
  • ndihen më të sigurt në shtëpinë e tyre
  • përjetojnë më pak vetmi dhe izolim shoqëror

Misioni ynë

Konnekt është në një mision për të zvogëluar rënien e demencës dhe për të lehtësuar vuajtjet e familjeve në të gjithë botën, përmes përdorimit të video-telefonit më të lehtë për t’u përdorur në botë që plotëson sfidat e plakjes, dëgjimit, lëvizshmërisë dhe individëve me çrregullime mendore.

Kërkimi dhe bashkëpunimi mjekësor

Izolimi shoqëror dhe vetmia janë të lidhura me të varfërit rezultatet shëndetësore përfshirë depresionin dhe demencën. Studimet mjekësore kanë treguar tashmë se rritja e angazhimit shoqëror, përmes video thirrjeve ballë për ballë, zvogëlon izolimin social. Studimet matën a përgjysmimi i rrezikut të depresionit dhe një rritja e funksionit njohës.

Konnekt po bashkëpunon me studiues mjekësorë në Australi dhe Shtetet e Bashkuara. Do të dëgjoni më shumë për bashkëpunimin tonë në programin tonë Lajme kur na lejohet të bëjmë njoftime për grante kërkimore, studime dhe rezultate në vazhdim.

Konnekt promovon kontakt më të madh shoqëror midis të rriturve të moshuar dhe familjeve të tyre të zgjeruara. Përmes shoqatave dhe partneriteteve tona, ne synojmë të edukojmë publikun e gjerë në lidhje me rreziqet reale për shëndetin mendor të lënë prindërit e moshuar vetëm në shtëpi, ose të izoluar në një objekt, për periudha të zgjatura kohe me pak më shumë se vizita javore nga familja e ngushtë.

Merrni Çmimet

Menyja