Lehtë për t'u dëgjuar

i lehtë Për të dëgjuar telefonin

Flisni, dëgjoni dhe shikoni me rehati nga karrigia juaj e preferuar, kudo në dhomë. E Konnekt Telefoni i dëgjueshëm me video është LOUD dhe i qartë, i rregullueshëm dhe aspak "i zbehtë", falë dy altoparlantëve të mëdhenj të integruar-SHUM më të mëdhenj se altoparlantët në një iPad, tabletë ose laptop.

Volumi i ziles është i rregullueshëm veçmas dhe mund të bëhet EXTRA me zë të lartë. Kur dikush thërret, ju mund të dëgjoni zilen nga disa dhoma larg - edhe nëse jeni pak të dëgjuar.

Ne mund ta bëjmë videofonin tuaj jashtëzakonisht të lartë nëse keni probleme me dëgjimin, ose më të butë nëse duhet ta përdorni në një dhomë të përbashkët me të tjerët.

Humbje ose shurdhim i rëndë ose i thellë i dëgjimit? Lexoni për të renë tonë Konnekt Titra në videofon.

Konnekt telefon i lehtë për t'u dëgjuar me video, zë shumë i lartë, volum i rregullueshëm nga distanca dhe zile

La Konnekt Telefoni i dëgjueshëm i lehtë me video është i shkëlqyeshëm për ata që nuk dëgjojnë. Ekrani i madh 15 inç (38 cm) është mjaft i madh për ju që të shtoni bisedën tuaj me leximin e buzëve.

Miqtë dhe familja mund të ndajnë ekranin nga çdo kompjuter ose kompjuter MAC. Ata mund të dërgojnë tekst duke shtypur, ose duke përdorur zërin automatik në tekst (na pyesni si). Nuk ka asgjë fare se Konnekt përdoruesi duhet të bëjë - thjesht shikoni tekstin të shfaqet në mënyrë magjike, ashtu si titrat në një film.

Nëse përdorni aparat dëgjimi, implant ose kufje, Konnekt ka zgjidhje edhe për ata. Vetem pyet!

Mikrofoni i ndjeshëm përcjell çdo nuancë në fjalimin tuaj dhe ju lejon të ecni nëpër dhomë dhe të bëni gjëra të tjera ndërsa flisni me zërin tuaj normal. Mund të dëgjojë edhe tinguj nga një dhomë tjetër.

Një mikrofon i jashtëm opsional i ndjeshëm ndaj SUPER është ideal për ata me zëra shumë të butë, ose kur ka një nevojë të fortë për të komunikuar nga dhomat e tjera kur Videofoni përgjigjet automatikisht në kontaktet e besuara.

  • Volum ekstra i lartë, altoparlantë të mëdhenj
  • Ekrani BIG ndihmon në leximin e buzëve
  • Zgjidhje të disponueshme për aparatet e dëgjimit dhe kufjet
  • Input për tekstin në të folur të kompjuterit
  • Çdo PC/Mac mund t'i dërgojë tekst dhe imazhe

Si i ndihmon ata me vështirësi në dëgjim ose shurdhim?

 

La Konnekt Videofoni është shumë me zë të lartë, ka zile të personalizuar, është mjaft i madh për leximin e gjuhës së shenjave dhe buzëve dhe mbështet aparatet e dëgjimit. Shiko dëmtimi i dëgjimit aplikimet, ose shiko Konnekt Videofon me aftësi të kufizuara projektuar posaçërisht për ata me nevoja komplekse.

I RI: Shiko Konnekt Titra në videofon me zë në tekst (titra) për humbje të rënda të dëgjimit dhe shurdhim.

Menyja