Lidhu me një shtyp

Nje prekje Video telefonike

La Konnekt Telefoni Video me një prekje ka një ekran të avancuar me prekje që ju lejon të bëni një telefonatë me prekjen e një butoni të vetëm!

Thirrje dalëse

Konnekt Videophone – Thirrje dalëse

Çdo buton i thirrjes është i madh, i qartë dhe i lehtë për t’u lexuar, dhe përmban një nga kontaktet tuaja të zgjedhura. Butonat e thirrjes mund të emërtohen dhe të rregullohen ashtu siç dëshironi-për shembull, nëse keni një kontakt "Amanda Lee-Ferguson", mund ta quani butonin "Halla Amy", "Motra e Madhe", "Mandy", apo edhe diçka në një gjuhë tjetër siç është "".

Për të thirrur Amy, ju thjesht prekni butonin "Amy". Asnjë numër për të kujtuar, asnjë menu, asnjë ikonë. Telefoni ynë me video me prekje është i shpejtë dhe i lehtë.

Asnjë trajnim nuk kërkohet

Telefoni Video me një Prekje: Një prekje për të thirrur të dashurit

La Konnekt Videofoni nuk kërkon trajnim. It'sshtë më e lehtë për t'u përdorur sesa telefoni juaj i zakonshëm. Nuk ka tastierë, maus ose majë shkruese. Nuk ka hyrje, fjalëkalime apo programe. Nuk ka as celularin për të marrë ose kufje për të veshur. Gjithçka që ju nevojitet është një gisht.

Nuk ka as menu. Kaq e thjeshtë është!

Ndryshe nga një tabletë ose një laptop, nuk ka nevojë të ndizet ose karikohet, nuk ka programe për tu ekzekutuar, nuk mund të vendoset gabim, nuk do të çohet në një dhomë me Wi-Fi të dobët, dhe atje nuk ka bateri për të zbutur ose telekomandat e bezdisshme për të humbur.

Tepër e thjeshtë, një prekje për t'iu përgjigjur

Telefonatë në hyrje

Konnekt Videophone - Thirrje hyrëse

Kur një nga kontaktet tuaja ju thërret, Konnekt videofoni bie me zë të lartë me një unazë dalluese. Ekrani tregon emrin e telefonuesit tuaj me shkronja të mëdha që janë të lehta për t'u lexuar nga distanca, në mënyrë që ju të GJITHMON të dini se kush po thërret.

Për t'iu përgjigjur thirrjes, thjesht prekni butonin e madh të gjelbër ANSWER. Nëse vendosni të mos i përgjigjeni telefonuesit, mund ta lini të bjerë ose mund të shtypni butonin e madh të kuq REJECT.

 

KonnektTelefoni me një prekje video bllokon me zgjuarsi thirrjet nga telefonuesit e panjohur, kështu që nuk duhet të shqetësoheni kurrë për shqetësimin ose zgjimin tuaj nga tregtarët telematikë, mashtruesit ose thirrjet e "numrit të gabuar". Ju gjithashtu mund të na kërkoni të bllokojmë thirrjet hyrëse nga kontaktet e njohura të njohura, gjë që është e dobishme nëse keni një mik që ndonjëherë ju shqetëson ose telefonon kur flini.

La Konnekt Teksti videofon mund të personalizohet në gjuhën që keni zgjedhur. Butonat e thirrjes tuaj madje mund të përziejnë karaktere nga gjuhë të ndryshme.

  • Tepër e thjeshtë për t’u përdorur
  • Një prekje për të telefonuar ose përgjigjur
  • Butona të mëdhenj, të lexueshëm për thirrjen
  • Nuk ka numra për të kujtuar
  • Përshtatur në gjuhën tuaj

Si i ndihmon ata të moshuarit?

 

La Konnekt Videofoni është me zë të lartë dhe i madh, dhe mund ta dëgjoni të tingëllojë disa dhoma larg. Telemarketers dhe mashtruesit janë të bllokuar. Kujdestarët e emëruar mund të përgjigjen automatikisht, për të zvogëluar shqetësimin. Shiko Të moshuarit aplikimet.

Menyja