Konnekt Titra në videofon

Konnekt Titra në videofon

Te pakten. Një telefon i lehtë për ata me humbje dëgjimi, të të gjitha moshave.

 1. CaptionsMe E shpejtë, private, e saktë. Gjuhë të shumta.
 2. Tingull i fortë, i qartëMe Pa duar, ose duke mbajtur një aparat celular tradicional.
 3. Lexo buzët, shprehjeve të fytyrës. Përdorni gjuhën e shenjave.

Lexoni fjalët e personit tjetër, dhe sipas dëshirës fjalët tuaja, si mesazhe me tekst.

Thirrjet video të titruara mundësojnë leximin e buzëve  

Kryerja dhe marrja e një telefonate video me Konnekt Titra në videofon

Flisni ballë për ballë me familjen, miqtë dhe kolegët

 • Captions filloni automatikisht (pa butona, pa operatorë) falë Skype nën kapuç
 • Lexo buzët dhe shprehjet e fytyrës; përdorni gjuhën e shenjave ose kartat flash
 • Thirrjet ballë për ballë shfaqen* për t'ju ndihmuar parandalojnë izolimin social dhe depresionin
 • Tepër e lehtë për të përdorur, plus opsionet për dëmtimet njohëse dhe të lëvizshmërisë

Thirrjet e rregullta telefonike mbishkruhen 

Bërja dhe marrja e telefonatës së rregullt me Konnekt Titra në videofon

Ideale për të gjitha moshat, për dëgjimin e dobët deri në shurdhim

 • Bëni dhe merrni telefonata të rregullta, me titra të mëdhenj deri në 7 cm të gjatë
 • Nje prekje për të telefonuar ose përgjigjur, ose thirrur duke përdorur një tastierë të madhe numerike*
 • Extra me zë të lartë; SUPER me zë të lartë me altoparlantin tonë të jashtëm të mundësuar
Gran Konnekt Videofon i thjeshtë dhe i shëndetshëm me një prekje

Si të bëni një telefonatë

 1. Nje prekje: Shtypni një buton Emri ose shtypni Telefoni për të futur një numër
 2. Prit: Personi tjetër mund të përgjigjet në një telefon të rregullt ose kompjuter / tabletë
 3. Shikojnë: Nëse përgjigjen në Skype, mund të lexoni edhe buzët
 4. Dëgjoj: Ju gjithashtu mund t'i dëgjoni ato (me zë të lartë)
 5. Lexoj: Titrat fillojnë automatikisht, në gjuhën tuaj
 6. Fund: Secili nga ju mund ta përfundojë thirrjen

Konnekt Titrat e telefonit kundrejt telefonave të vjetër të titrave

Konnekt Titra në videofon

Çifti me humbje dëgjimi

• Thirrjet video dhe telefonatat
• Mbështet leximin e buzëve, gjuhën e shenjave
• Mbishkrime të shpejta, private; asnjë operator
• Nuk ka nevojë për shërbim telefonik; thjesht internet
• Titra të mëdhenj, gjuhë të shumta
• Mbështetja e vazhdueshme

Telefoni më i vjetër me titra të operatorit

Një zonjë po bën një telefonatë të rregullt

• Vetëm telefonata; pa video
• Pa leximin e buzëve ose gjuhën e shenjave
• Një njeri dëgjon thirrjen tuaj
• Ka nevojë për një shërbim telefonik dhe internet
• Titra vetëm në anglisht
• Mbështetje e përkohshme në det të hapur

Miniaturë e tabelës së tabelës së krahasimit të telefonit

Përditësuar! Udhëzues për zgjedhje

Shkarkoni tabelën tonë të krahasimit dhe zgjidhni telefonin me titra që ju përshtatet më së miri.

Formulari i thirrjes hyrëse Abi në telefon që parandalon thirrjet e padëshiruara nga tregtarët e telekomunikacionit, mashtruesit, mashtruesit, të huajt

Si të merrni një telefonatë

 1. Ata ju thërrasin: Personi tjetër ose telefonon numrin tuaj, ose ju thërret në Skype (shfaqet)
 2. Kumbon me zë të lartë dhe i gjithë ekrani pulson
 3. Dhoma të tjera: Llambat janë ndezur ose pajisja juaj e xhepit dridhet (të dyja opsionale)
 4. Nje prekje: Shtypni ANSWER - ose telefonuesit e emëruar mund të përgjigjen automatikisht (opsional)
 5. Shikojnë: Nëse përdorin Skype, shikoni fytyrën dhe lexoni buzët
 6. Dëgjoj: Ju gjithashtu mund t'i dëgjoni ato (me zë të lartë)
 7. Lexoj: Titrat fillojnë automatikisht, në gjuhën tuaj
 8. Fund: Secili nga ju mund ta përfundojë thirrjen

Telefonuesi i tastierës së telefonit

Thirrni numrat e telefonit me lehtësi duke përdorur Dialer Keypad*

 • Butona të mëdhenj në ekran: E lehtë për tu shtypur
 • Shikoni shifrat e futura: Shmangni/korrigjoni gabimet
 • Dërgoni tone DTMF gjatë thirrjeve: "Shtypni 1 për ..."

*Përfshirja e dialerit të tastierës është opsionale dhe nuk është e disponueshme në të gjitha vendet. Ju lutemi pyesni, nëse kërkohet.

Më shumë rreth asaj se si funksionon

Vajza e re duke lexuar shprehjet e fytyrës

Për të gjitha moshat, të gjitha aftësitë

 • i ri: Nga 4, për ata që lexojnë shprehjet e fytyrës.
 • Fëmijët, Adoleshentët: Për këdo që mund të lexojë ose nënshkruajë.
 • Të rritur: Në shtëpi, në vendin e punës, duke punuar nga shtëpia.
 • I pavarur: Përdoruesi ynë më i vjetër është 104.
 • Shtëpi kujdesi: Vizitat virtuale janë dhurata më e mirë.
Prezantimi i Seminarit ATSA 2021 nga Konnekt

Seminari ATSA

 • Konnekt Titrat e videofonit dhe leximit të buzëve
 • Kërkime Mjekësore dhe Studime Rastesh
 • Telefonat me titra alternativë
 • Kur të Rekomandoni

Shkarkoni Prezantimin

Titra në videofon - Siç shihet në TV

Humbje dëgjimi? Teknologji e re për të mbajtur kontakte me të dashurit

Për të parë intervistën: Kalo në 1:27 (1 minutë 27 sekonda) në video

Më shumë rreth Titrimit të Videofonit 

Menyja