Kontakt Us

Ju lutemi përdorni këtë formular për kërkesat e përgjithshme, të shërbimit dhe shitjeve. Një nga përfaqësuesit tanë do t'ju kontaktojë së shpejti.

Telefononi lokalin tuaj Konnekt partner

Australi, Azi
I telefonit: 03 8637 1188 or 1300 851 823
Ndërkombëtare: +61 3 8637 1188
Orari: 9:30 e mëngjesit-5:30 pasdite E hënë-e premte AEST
Pas orësh me marrëveshje
SHBA, Kanada, Amerika
I telefonit: 661-324-9044 ext 102
Mbështetje teknike pas orarit: 415-877-4200
Britania e Madhe, Irlanda, Izraeli
I telefonit: 01707 938830 (MB) ose +44 1707 938830
Ju lutemi telefononi gjatë orarit të punës në Mbretërinë e Bashkuar
Evropa Qendrore dhe Lindore, Lindja e Mesme
I telefonit: +43 676 3456 343
Ju lutemi telefononi gjatë orarit të punës në EQL
Japoni
I telefonit: 050 5806 8950 (Japan) or +81 50 5806 8950
Skype: Konnekt Japoni Shitje
LINJË: konnektJaponi
Zelanda e Re
I telefonit: 0800 762 684 (New Zealand) or +64 9 869 3635
Ju lutemi telefononi gjatë orarit të punës të Zelandës së Re
Afrika e Jugut, Afrika Qendrore dhe Veriore
I telefonit: 082 783 8223 (South Africa) or +27 82 783 8223
Ju lutemi telefononi gjatë orarit të punës të Afrikës së Jugut
Adresa
Level 1, 451 Nepean Highway
Chelsea VIC 3196 Australia

Hyni nga Swansea RoadMe Ecni shkallëve për në pritje
;
Konnekt Japoni, Mbështetje Logjistike
〒 675-0103
兵庫県加古川市平岡町高畑353-1
第2倉庫, Kobe House 283686
 Japoni
;
Konnekt Videophone partner në SHBA ESSI
1701 Westwind Dr Ste 212
Bakersfield, CA 93301 USA

;
Konnekt Videophone partner në Mbretërinë e Bashkuar Just So Care
54 Sun Street
Waltham Abbey EN9 1EJ United Kingdom

;
Konnekt Videophone partner Austria bildfon
Elisenstrasse 47
A-1230 Vienna Austria

;
Konnekt Videophone partner i Zelandës së Re Think Robotics
8a Sylvia Park Road
Mt. Wellington, Auckland 1060 New Zealand

Shihni dhe Provoni Videofoni

Vizitoni një nga vendet e qytetit tonë për ta përjetuar atë nga dora e parë.

Përndryshe, shikoni tonën videos.

Or na kontaktoni për një gjyq.

Mund të klikoni për të thirrur ndonjë nga numrat e telefonit në këtë faqe.

SHBA
Konnekt Videophone partner në SHBA ESSI
1701 Westwind Dr Ste 212
Bakersfield CA 93301
+1 661 324 9044 ext 102
Mbretëria e Bashkuar
Konnekt Videophone partner në Mbretërinë e Bashkuar Just So Care
54 Sun Street
Waltham Abbey EN9 1EJ

+44 1707 938830 or 01707 938830 (UK)
Austri
Konnekt Videophone partner Austria bildfon
Elisenstrasse 47
A-1230 Vienna
+43 676 3456 343
Zelanda e Re
Konnekt Videophone partner i Zelandës së Re Think Robotics
8a Sylvia Park Road
Mt. Wellington, Auckland 1060
+64 9 869 3635
or 0800 762 684 (NZ)
Afrika e Jugut
Konnekt South Africa,
Faerie Glen
Pretoria 0081
+27 82 783 8223
or 082 783 8223 (SA)
Australi / Azi
Konnekt Pty Ltd
Level 1, 451 Nepean Hwy (enter via Swansea Rd)
Chelsea VIC 3196

+61 3 8637 1188 or 1300 851 823 (Australia)
Sidnej Australi
Teknologji Ndihmëse Australi
Shop 4019 Westpoint Blacktown
17 Patrick Street
Blacktown NSW 2148
02 9912 5800
or 1300 452 679
Launceston Australi
ILC Tasmania
275 Wellington Street
South Launceston TAS 7249
03 6335 9200
Brisbane Australi
Linq Solutions
Unit 3 / 9 Lear Jet Drive
Caboolture QLD 4510
0418 142 785
Australia e Perthit
Indigo Solutions (ILC WA)
The Niche 11 Aberdare Road
Nedlands WA 6009
08 9381 0600
Adelaide Australi
ILC SA
11 Blacks Road
Gilles Plains SA 5086
08 8266 5260
or 1300 885 886
Në mbarë Australinë
Quantum RLV
Duke u shërbyer atyre me
shikim i ulët ose verbëri
1300 883 853

Merrni Çmimet

Dëshironi të rishisni Videofonin? Konnekt është gjithmonë në kërkim të partnerëve cilësor që mund të ofrojnë shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit. Thjesht telefononi ose përdorni formularin e mësipërm.

Menyja