How It Works

Si eshte Punon

Konnekt ofron një shërbim të plotë, duke përfshirë konfigurimin e Videophone dhe çdo ndryshim të mëvonshëm, në mënyrë që të mos shqetësoheni për teknikat.

Kështu që ju mund të VETSTM SHBA THIRRJE DHE DO T M BAKJM T NDODH.

Ose lexoni për të kuptuar se si funksionon sistemi dhe çfarë ndodh pasi të bëni një porosi.

Konnekt Video telefonike

La Konnekt Videofoni mundëson kontakt ballë për ballë me familjen dhe miqtë përmes ndërfaqes më të thjeshtë të mundshme: NJ ONE PUR prekje në telefon. Nuk kërkon ASNJ Aftësi Kompjuterike. Nuk ka menu, asnjë fjalëkalim, asnjë opsion të zbukuruar.

Duke përdorur një gisht, një tregues ose pothuajse çdo objekt, thjesht prekni emrin që dëshironi të thërrisni në ekranin tonë të madh 15 inç dhe Videofoni fillon një telefonatë përmes Skype.

Thirrjet hyrëse janë po aq të thjeshta dhe mund të përgjigjen automatikisht për përdoruesit e autorizuar.

Videofoni është krijuar me qëllim për thirrje video. Mund të lihet përgjithmonë dhe përmban një CPU të vërtetë Intel dhe përbërës të tjerë të zgjedhur me kujdes, për të siguruar besueshmërinë dhe performancën e thirrjeve video.

Videofoni është ideal për ata që luftojnë për të përdorur telefonin, ose që nuk janë në gjendje të përdorin teknologjinë moderne për asnjë arsye: shikim të dobët ose dëgjim, lëvizje të lëkundshme të duarve, palëvizshmëri ose çështje njohëse siç është demenca. Videofoni u mundëson klientëve tanë të marrin pjesë në epokën e komunikimit dixhital, pa pasur nevojë të kuptojnë pajisje të ndërlikuara. I ndihmon ata të qëndrojnë në shtëpi pak më gjatë, ose lehtëson kalimin në Kujdesin Residential. Ndihmon në ruajtjen e pavarësisë, zvogëlon izolimin shoqëror dhe rrit kontaktin vizual me të dashurit.

Shih më poshtë më poshtë për më shumë informacion mbi Duke përdorur videofonin

Si i ndihmon të rriturit?

Konnekt Videofoni është tepër i thjeshtë për t’u përdorur, i krijuar për dikë që mund të luftojë me një tabletë apo edhe një telefon. Ajo kujdeset për ata në vitet e tyre të arta që kanë nevojë për një telefon të madh, me zë të lartë, që nuk lejon telefonues të padëshiruar dhe nuk kërkon asnjë lloj menaxhimi. Bijtë dhe vajzat e duan veçanërisht përgjigjen automatike për telefonuesit e besuar. Shiko Të moshuarit aplikimet.

Merrni Çmimet

Menyja