artrit

Një ergonomik

artrit Numri telefonit

La Konnekt Videophone është një telefon tepër i thjeshtë për Parkinson/artrit, ideal për ata me artrit, Parkinson, MND, ALS, CIDP, CP, MS, sindromën e tunelit karpal ose vështirësi në përdorimin e duarve. Videofoni nuk ka celularin për ta ngritur ose mbajtur. Nuk ka butona fizikë për të shtypur. Nuk ka tastierë, maus dhe telekomandë. Ekrani i avancuar me prekje 15-inç ose opsional 20-inç përmban butona të mëdhenj thirrjesh me shtypje të lehtë, të personalizuar me emrat e miqve tuaj dhe është tepër i lehtë për t'u përdorur – edhe me dorën e tundur ose të paqëndrueshme. Vetëm një prekje për të telefonuar ose përgjigjur.

Videofoni ynë ju lejon të shikoni dhe të flisni me familjen dhe miqtë tuaj, me lehtësi, nga kudo në dhomë. Sillni një buzëqeshje në ditën e tyre, kontrolloni që ata janë mirë, tregoni se jeni mirë dhe bëni një bisedë ballë për ballë-pa pasur nevojë për udhëtime!

Telefoni i Parkinsonit / Artritit / Telefoni me Vizion të ulët përfiton pacientët

Me një prekje, Videofoni juaj gjen dhe arrin Kontaktin tuaj kudo në botë! Ne personalizojmë çdo buton të thirrjes. Nëse shoku juaj nuk përgjigjet në celularin, iPad, tablet ose kompjuter, atëherë numrat e tij rezervë të shtëpisë dhe zyrës mund të provohen me radhë. Ne madje mund ta vendosim atë për të shmangur postën zanore dhe makinat e përgjimit.

Konnekt bën gjithçka: Konfigurimi, personalizimi, testimi, shpërndarja, mbështetja… ne madje i ndihmojmë Kontaktet tuaja të ecin dhe të optimizojnë videon e tyre. Na telefononi ose na dërgoni me email për ndihmë ose për të bërë ndryshime nga distanca. Ne personalizojmë butonat dhe mesazhet, në çdo gjuhë, dhe personalizojmë kohëzgjatjen e ziles në mënyrë që të mund të zgjasni sa të doni të përgjigjeni ... me vetëm një prekje.

Telefonatat nga kujdestarët e besuar mund të përgjigjen automatikisht, në rast se keni probleme me përgjigjen. Ndryshe nga një kamerë ndërhyrëse në internet, ju mund të lexoni dhe shihni saktësisht se kush po thërret dhe ka video dhe audio të plotë të dyanshme.

Mund të jetë e vështirë të dilni dhe të takoni miqtë dhe familjen tuaj, dhe madje edhe më e vështirë kur ata nuk jetojnë pranë. Me telefonin tonë të artritit, nuk ka nevojë të ndiheni të vetmuar: Ju mund të ndani një buzëqeshje dhe të keni një lidhje të vërtetë ballë për ballë me të dashurit tuaj vendas dhe jashtë shtetit-sa herë që dëshironi, për aq kohë sa të doni, në çdo kohë.

Konnekt Videophone - Aplikime Artriti

Konnekt funksionon mirë për ata me përdorim të kufizuar të duarve

artrit Karakteristikat specifike

  • Ekran i madh 15 inç ose 20 inç. Nuk ka celular për të mbajtur. Përdoreni nga karrigia juaj e preferuar.
  • Butona të mëdhenj thirrjesh me një prekje. E shkëlqyeshme për duar të paqëndrueshme.
  • Ekrani i avancuar me prekje ka nevojë vetëm për një shtypje të lehtë duke përdorur çdo objekt.
  • Miqtë mund të tregojnë fotografi nga PC/Mac e tyre në Videofonin tuaj ndërsa flisni. Ju nuk bëni asgjë! Thjesht uluni dhe kënaquni.
  • Një prekje e vetme përpiqet të telefonojë ballë për ballë, pastaj numrat rezervë të shtëpisë / zyrës me radhë.
  • Opsioni i përgjigjes automatike për kujdestarët e besuar. Përgjigjet me përpjekje zero.
  • Butoni i thirrjes së ndihmës: Thirrni deri në 5 persona me radhë.
  • Të reja: Butoni i aksesit me valë për thirrje me një shtypje nga një shtrat ose karrige.

Merrni Çmimet

Menyja