La Konnekt Telefoni i çmendurisë

Konnekt është telefoni i parë i demencës që

 • Adresat rënia kognitive. Studimet e fundit demonstruar përmirësuar funksionin njohës në vetëm 6 javë të rritjes së angazhimit social ballë për ballë;
 • I mundëson ata me demencë të bëjnë telefonata, më lehtë se çdo telefon që kemi parë; dhe
 • Lejon djemtë, vajzat dhe kujdestarët e emëruar të regjistrohuni vizualisht.

Demenca, Vrasësi më i Madh

Demenca thuhet se është sëmundja më mizore sepse shkakton 2 vdekje: Zhdukja e ngadaltë e personalitetit, e ndjekur nga largimi nga jeta.

 • Në vitin 2016, demenca u bë shkaku kryesor i vdekjeve në mesin e femrave, duke tejkaluar edhe sëmundjet e zemrës.
 • Rreth Nesh 10% të moshës mbi 65 vjeç, 30% të moshës mbi 85 vjeç, dhe 52% të banorëve të kujdesit për moshën kanë çmenduri.
 • Demenca është shkaku më i madh i paaftësisë në të moshuarit dhe 3rd shkaku kryesor i barrës së aftësisë së kufizuar.
 • Është frustruese e frikshme për t'i parë ata të harrojnë familjen, të bëhen të varur, të luftojnë për të qëndruar në shtëpi.

Nëse anëtari i familjes suaj ka demencë, ju MUND bëjnë një ndryshim të madh në cilësinë e jetës së tyre.

E disponueshme në anglisht dhe gjermanisht (PDF e printueshme) ose 49 gjuhë (online).

Merrni Kuizin për Kujdesin për Demencën

Demenca: Çfarë mund të bëni për të ndihmuar?

Konnekt Videophone - Komunikimi me të dashurit

La Konnekt Telefoni i çmendurisë

La Konnekt Videofoni ndihmon të sëmurët nga demenca në 3 mënyra:

 1. Ballë për ballë bashkëveprimi shoqëror. Rritur ndërveprimi social nëpërmjet video thirrjeve të përditshme ishin treguar në një studim mjekësortë përmirësojë funksionin njohës pas vetëm 6 javësh.
 2. Pavarësi angazhimi shoqërorMe Një prekje për t'u lidhur. Asgjë për të kujtuar. Tepër e thjeshtë.
 3. Kontrolloni, vizualisht. Përgjigja automatike me video të dyanshme lejon kontrollimin vizual nga djemtë, vajzat dhe kujdestarët.

Telefoni më i lehtë në botë i Alzheimerit / demencës

 • Asgjë për të kujtuar. Asnjë menu, hyrje ose ikona.
 • Nuk kërkohen aftësi. Asnjë tastierë/mi. Asnjë pop-up.
 • Thërret celularët, iPads/tabletët dhe kompjuterët ballë për ballë.
 • Thërret telefonat fiks, gjithashtu Mjekët e familjes, familja më e vjetër, numrat rezervë.
 • Gjithmonë ONMe Asgjë për të ngarkuar ose ndezur. Pa modalitete.
 • Nje prekje per te thirrur. Prekje zeropergjigje automatike kujdestarët.
 • Shiko emër e telefonuesit. Bllokon telefonuesit e panjohur.

Zgjidhja më e lehtë për djemtë, vajzat, kujdestarët

Konnekt bën Çdo gjë për ju: Konfigurimi, personalizimi, optimizimi i cilësisë së thirrjes. Ne madje ndihmojmë familjen tuaj të hyjë në Skype.

We vazhdoje, gjithashtu Ne jemi mbështetja juaj IT. Dhe ne bëjmë të gjitha ndryshimet për ju, nga distanca.

Provojeni për 30 ditë

Pajisje të çuditshme, të ndërlikuara

 • Teshtë të mësoni një gjeriatrik për të cilin kujdeseni të përdorni një kompjuter tablet ose celular frustruese.
 • Hyrjet, menutë, dritaret kërcyese dhe ikonat e vogla i bëjnë ato ndihem budalla.
 • Mashtruesit online janë një i kushtueshëm  tmerrshme kërcënim për të prekurit.

Wendy thotë se Videofoni i saj është më i thjeshtë se një telefon.

Bëni të moshuarit A funksionojnë tabletat?

Hulumtimi ynë i tregut zbuloi se shumica e moshave mbi 75 vjeç kanë probleme me përdorimin e tabletave më të thjeshtë të krijuar për të moshuarit.

Ne i quajmë këto mbushës të sirtarëve të lartëMe Ata përfundojnë në sirtarin e lartë, së bashku me pajisjet e tjera të papërdorura!

La Konnekt Zgjidhje

Kjo është arsyeja pse themeluesit e kësaj kompanie, Karl dhe John, krijuan Konnekt video telefon. Ata pa nevojat të prindërve të tyre për të parë familjen dhe miqtë e tyre, aq shpesh sa ata donin, pa udhëtim.

Gjyqi 30-ditor

Siç shihet në TV, me Carol O'Halloran

Konnekt Videophone - Aplikacionet e demencës

Studime mjekësore: Dëgjoni sesi biseda me video mund të ndihmojë demencën 

Studimi i demencës: Biseda ballë për ballë ndihmon

Rritja e ndërveprimit shoqëror nëpërmjet përditë ballë për ballë thirrjet për 6 javë ishin kohët e fundit treguar në një studim të OHSU të jetë një ndërhyrje premtuese për përmirësimin e funksionit njohësMe Ky është një lajm i shkëlqyeshëm për anëtarët e familjes të paaftë për të udhëtuar, shumë të zënë ose shumë larg për të vizituar shpesh.

Prindi juaj vuan, ose rrezikon nga demenca? A i lehtë në përdorim ndërfaqja është çelësi për pranimin dhe respektimin. Nëse është i lehtë, ata do të vazhdojnë ta përdorin.

Siç shihet në revistat mjekësore dhe artikujt e lajmeve

Fituesi, Produkti më i Mirë për Konsumatorin në Kujdesin për Moshat

Konnekt Videofoni u zgjodh si zgjedhja më e mirë për të moshuarit duke jetuar në shtëpi, në mënyrë të pavarur ose në një shtëpi përkujdesjeje, nga një panel ekspertësh të industrisë në ngjarjen kryesore të industrisë për teknologjitë e reja të kujdesit ndaj moshës.

Videofoni ynë u shfaq në Udhëzuesin mbi 50 -të

Një udhëzues kombëtar i shpërndarë nga klinikat mjekësore, farmacitë dhe të tjera. Ky artikull paraqiti historinë e klientit tonë Graham gruaja e të cilit kishte vdekur kohët e fundit. Ai u transferua në një shtëpi pleqsh duke u ndjerë i vetmuar dhe duke u zhytur në depresion. Videofoni i ndryshoi jetën.

Izolimi social dhe rreziku i depresionit

Izolimi social është i keq për shëndetin tuaj mendor, dhe ndërveprime të rregullta ballë për ballë shoqërore ka të ngjarë një mënyrë e shkëlqyer për të ndihmuar në parandalimin e depresionit -  Dr Alan Teo, Prof OHSU

Rritja e funksionit njohës

Rritja e ndërveprimit shoqëror nëpërmjet përditë ballë për ballë thirrjet për 6 javë kohët e fundit u tregua në një studim OHSU të ishte një ndërhyrje premtuese për përmirësimin e funksionit njohës.

Nga Australia në Kanada, Konnekt video -telefoni po i mban të dashur dhe të frymëzuar të dashurit, nga shtëpitë e deri tek ndërtimet e mëdha të banimit, përfshirë

Cheryl dhe Judy ballë për ballë

Videofoni ndihmon në shpëtimin e një jete

Konnekt Telefoni video më ndihmoi të përfytyroja nënën time, jam shumë i sigurt që mamaja ime do të kishte vdekur një vdekje shumë e tmerrshme në njësinë e saj brenda 24-48 orëve- Cheryl Kolff, vajza, Australi

Cheryl ishte jashtë shtetit në SHBA. Nëna e saj Judy vuante nga një pengesë e zorrëve kërcënuese për jetën, por demenca e pengoi atë të shprehte dhimbjen e saj. Konnekt Videofoni me përgjigje automatike i lejoi Cheryl të shihte se sa keq ishte nëna e saj, ta ngushëllojë atë dhe të flasë ballë për ballë me mjekët.

Mamaja e Sandit nxiti të pinte ujë për të shmangur dehidratimin

Dehidratimi vret

Tani, Sandy mund të monitorojë dhe inkurajojë nënën e saj të pijë ujë.

Demenca e mamit e kufizon të kuptuarit e saj. Ajo nuk mund të marrë një telefon ose të shtypë një buton pa e thënë dikush që ta bëjë këtë. Konnekt e ka zgjidhur atë problem me aftësinë e tij të përgjigjes automatike për kontaktet e zgjedhura. Tani, fytyra e saj thjesht ndriçon kur merr një telefonatë. Më e mira nga të gjitha, konsumi adekuat i ujit nuk është më një sfidë e madhe. - Sandy Flohrs, vajza, MN USA

Tashmë po shihni përmirësime

Unë jam i kënaqur me produktin tuaj novator dhe shumë mirënjohës për përmirësimet që unë tashmë jam duke parë në Norma (ajo ka rënie të konsiderueshme njohëse). - Amanda Hill, vajza, Malajzia

Speciale për Demencën Key Features

 • Mundëson biseda vitale ballë për ballë, me një ndërfaqe të lehtë përdoruesi për pranim/aderim më të madh
 • Butonat e thirrjeve me një prekje-telefoni më i lehtë në botë, ndonjëherë
 • Asnjë menu, ikona, karikim - asgjë për t’u mbajtur mend fare
 • Përgjigjet automatikisht kujdestarët e besuar, me video të dyanshme-zvogëlon shqetësimin
 • Bllokon telemarketerët, mashtruesit, mashtruesit - rrit sigurinë

Përmirësimi njohës i Noel

Noel ka demencë të rëndë. Ai nuk mund ta njihte vajzën e tij Valery në telefon. Ishte zemërthyer për Valery sepse ajo jeton 4 orë larg dhe nuk ishte në gjendje ta shihte babanë ballë për ballë shpesh. Deri…

Videofoni i ri i Noel u krijua për t'iu përgjigjur automatikisht thirrjeve të Valery. Valery këmbënguli për shumë javë, duke folur me të ballë për ballë. Falë shumë tipareve specifike të demencës dhe KonnektMe rregullimet e vazhdueshme, Noel filloi të kujtonte vajzën e tij. Ai tani po u përgjigjet thirrjeve pa Auto Answer, dhe telefonon Valery në mënyrë të pavarur.

Ne e kemi parë përmirësimin e Noel me sytë tanë, dhe dëshmitë mjekësore e mbështesin atë. Ky është vetëm një shembull.

Chloe duke folur Konnekt Videofoni

Provojeni për 30 ditë. Asnjë rrezik.

Mos prisni që humbja e kujtesës të përkeqësohet.

Zbuloni tani nëse kualifikoheni për një gjyq pa detyrime.

Në dispozicion në të gjithë botën.

Menyja