Paaftësi

Një ergonomik

Paaftësi Numri telefonit

La Konnekt Videofoni është një telefon tepër i lehtë për t’u përdorur me aftësi të kufizuara / telefon me aftësi të kufizuara, ideal për ata i paaftë or i paaftë, ose me një semundje kronikelëvizja e kufizuar ose në një karrocëMe Kjo ju lejon të shihni dhe flisni pa duar me familjen dhe miqtë tuaj, me lehtësi, nga kudo në dhomë. Vetëm një prekje për të telefonuar ose përgjigjur. Ekranet me prekje të mëdha 38cm dhe butonat e HUGE e bëjnë tepër të lehtë për tu përdorur - edhe përmes fashës ose dorezës, ose duke përdorur një tregues të gjatë ose protezë. Nuk ka tastierë, mi ose telekomandë. Asnjë kufje ose aparat celular për tu mbajtur. Kujdestarët mund të përgjigjen automatikisht.

Konnekt bën gjithçka: Konfigurimi, personalizimi, duke ndihmuar kontaktet tuaja të shkojnë me Skype, shpërndarje, mbështetje. Ne kemi zgjidhje për instalim të specializuar dhe mund t'ju ndihmojmë me internetin. Na telefononi ose na dërgoni me email për ndihmë ose për të bërë ndryshime nga distanca. Ne personalizojmë butonat dhe mesazhet, në çdo gjuhë, dhe personalizojmë kohëzgjatjen e ziles në mënyrë që të mund të zgjasni për aq kohë sa dëshironi të përgjigjeni ... me vetëm një prekje.

Konnekt Telefoni me video - Karakteristika serioze për probleme serioze

Me një prekje, Videofoni juaj gjen dhe arrin Kontaktin tuaj kudo në botë! Ne personalizojmë çdo buton të thirrjes. Nëse shoku juaj nuk përgjigjet në celularin, iPad, tablet ose kompjuter, atëherë numrat e tij rezervë të shtëpisë dhe zyrës mund të provohen me radhë. Ne madje mund ta vendosim atë për të shmangur postën zanore dhe makinat e përgjimit.

Telefonatat nga kujdestarët e besuar mund të përgjigjen automatikisht, në rast se keni probleme me përgjigjen. Ndryshe nga një kamerë ndërhyrëse në internet, ju mund të lexoni dhe shihni saktësisht se kush po thërret, dhe ka video dhe audio të plotë me dy drejtime.

Mund të jetë e vështirë të dilni dhe të takoni miqtë dhe familjen tuaj, dhe madje edhe më e vështirë kur ata nuk jetojnë pranë. Me Konnekt Videofon, nuk ka nevojë të ndiheni të vetmuar: Ju mund të ndani një buzëqeshje sa herë që dëshironi, për aq kohë sa të doni, në çdo kohë.

Izolimi social është lidhur me depresionin, presionin e lartë të gjakut, gjumin e dobët dhe sëmundjet e zemrës. Telefoni ynë i aftësisë së kufizuar ju ndihmon të jeni më të pavarur, duke rritur vetëbesimin dhe ju lejon të keni një lidhje të vërtetë ballë për ballë me të dashurit tuaj vendas dhe jashtë shtetit-sikur të ishit vetëm një metër larg-pa pasur nevojë për udhëtime.

Skema Kombëtare e Sigurimit të Aftësisë së Kufizuar të Australisë (NDIS) dhe programe të ngjashme në vende të tjera mund të jenë në gjendje të financojnë një Konnekt Videofon për ju. Na Kontaktoni për të diskutuar se si.

Accessibility karakteristika

 • Ekran i madh 38cm, altoparlantë të mëdhenj. Shihni dhe flisni nga kudo në dhomë. karrocë miqësore.
 • Një prekje për të telefonuar ose përgjigjur. Më e thjeshtë se një telefon ose TV.
 • Përgjigje automatike për telefonuesit e besuar. Mos u ngrit fare.
 • Asnjë tastierë ose maus. Nuk ka kufje për tu veshur. Asnjë aparat celular për ta mbajtur.
 • Butona të mëdhenj: Lehtë për tu prekur, edhe me një dorë të paqëndrueshme.
 • Ekran me prekje të avancuar: Nuk ka nevojë për kontakt me lëkurën. Punon me protetikë / gjymtyrët artificiale, përmes fashave / dorezave, ose duke përdorur një shkop të dorës / këmbës / kokës.
 • Qëndrim fiks i përshtatshëm për tryezën, ose montues i hollë / i pjerrët në mur. Nuk do të lëvizë apo të bjerë.
 • Ne bëjmë gjithçka: Konfigurimi, personalizimi, testimi me kontaktet tuaja, shpërndarja, mbështetja, ndryshimet në distancë.
 • Kohëzgjatjet e personalizuara të ziles dalëse dhe hyrëse. Merrni për aq kohë sa dëshironi të përgjigjeni.
 • Shtypni "Konnekt" per ndihme. Ne mund të ndryshojmë pothuajse çdo gjë, pa një vizitë.
 • Një buton thirrjeje mund të telefonojë automatikisht emra të shumtë të Skype dhe numra telefoni.
 • Mundësia për të shmangur postën zanore dhe makinat përgjigjëse.
 • Bllokon telefonuesit e panjohur siç janë shitësit e telekomit, mashtruesit dhe mashtruesit - për përdoruesit që mund të jenë të prekshëm
 • Skema e ngjyrave super me kontrast të lartë në dispozicion për ata me shikim të ulët
 • Modalitet jashtëzakonisht i madh i butonit të thirrjes 2 × 2 (gjerësi deri në 6 inç, madhësia e shkrimit të tekstit mbi 200) për shikim të dobët / gati të verbër
 • Aftësia për të ndarë ekranin nga çdo kompjuter, për shfaqjen e tekstit të shtypur, fotografitë, ekranin e shfletuesit (aplikacioni i përkthyesit, për shembull), për personat me dëmtim të dëgjimit

Accessibility Opcionet

 • Funksionon me çelësat / butonat e hyrjes për shtratin/karrigen ose lëvizjen e dëmtuar-shih aksesorë
 • E pajisur me montim standard VESA-100 për ngjitje në kllapa muri / tavan / dysheme / tavolinë, krahë të zgjatur TV / monitor, kllapa për karrige dhe krevat sistemet e montimit
 • Hyrje dhe dalje standarde audio për lak / përforcues të aparatit të dëgjimit dhe implantet kokleare
 • Aftësia për të marrë pjesë në thirrjet në grup - e shkëlqyeshme për takimet mjekësore
 • E pajtueshme me pajisjet dhe aplikacionet që krijojnë të folur, përmes prizës standarde të futjes së audios ose mikrofonit me rreze të gjatë
 • Mikrofoni shtesë super i ndjeshëm shtesë për ata me afazi ose të folur shumë të butë (hyrja e zërit kthehet në mikrofonin e integruar nëse hiqet mikrofoni i jashtëm)

La Konnekt Videofoni është i përshtatshëm si për të moshuarit ashtu edhe për ata me aftësi të kufizuara. E Konnekt Videofon me aftësi të kufizuara produkt, i cili bazohet në Konnekt Videofoni, por i krijuar posaçërisht për ata me aftësi të kufizuara, ka disa veçori shtesë dhe unike të harduerit dhe softuerit për ata me një dëmtim të tillë si shurdhimi / humbja e rëndë e dëgjimit, demenca, ose një paaftësi e lëvizshmërisë ose shkathtësisë.

Konnekt Videophone - Dëshmi e aksesueshmërisë

Mënyrat e shumta që Konnekt ndihmon me aftësi të kufizuara 

Merrni Çmimet

Menyja