Dëgjimi i dëmtuar

Një zëdhënës dhe vizual

Telefoni Për Të dëmtuarit e dëgjimit

Flisni ballë për ballë me njerëzit tuaj të dashur lehtë. E Konnekt Videofoni, një telefon me dëmtim të dëgjimit, është LOUD dhe i qartë, falë dy altoparlantëve të mëdhenj me kon të integruar-SHUM më të mëdhenj se altoparlantët e zhurmshëm në shumicën e celularëve, tabletëve dhe laptopëve. Vëllimi është i rregullueshëm kështu që nëse dëgjimi juaj përkeqësohet, telefononi shpejt Konnekt është gjithçka që duhet Videoja me 2 drejtime ndihmon në leximin e buzëve, gjuhën e shenjave të shurdhër, Auslan dhe ndarjen e tekstit ose imazheve në ekran. Keni nevojë për një aparat dëgjimi? Videofoni nuk do të ndërhyjë. Ekziston një dalje e lakut të aparatit të dëgjimit dhe përgjigje automatike për kujdestarët e emëruar.

i rëndë humbja e dëgjimit, ose shurdhësi? Shihni të renë tonë Konnekt Titra në videofon.

Gran përdor videofonin e saj për të folur ballë për ballë me mbesën e saj, me leximin e buzëve dhe zërin në tekst

Videofon me titra

 • Titrat automatikë të zërit në tekst (titrat)
 • Lexoni buzët, shprehjet e fytyrës, emocionet
 • Përdorni gjuhën e shenjave
 • studim: Thirrja video përgjysmoi rrezikun e depresionit

Volumi i ziles është i rregullueshëm veçmas dhe mund të bëhet EXTRA me zë të lartë. Kur dikush thërret, ju mund të dëgjoni zilen nga disa dhoma larg - edhe nëse jeni pak të dëgjuar.

Ne mund ta bëjmë videofonin tuaj jashtëzakonisht të lartë nëse keni probleme me dëgjimin, ose më të butë nëse duhet ta përdorni në një dhomë të përbashkët me të tjerët. Ekziston edhe një altoparlant opsional i përforcuar, me kontroll të veçantë të zërit, për ata që kanë nevojë edhe për më shumë volum.

Mikrofoni i ndjeshëm përcjell çdo nuancë në fjalimin tuaj dhe ju lejon të ecni nëpër dhomë dhe të bëni gjëra të tjera ndërsa flisni me zërin tuaj normal. Gjithashtu do t'ju dëgjojë të thërrisni për ndihmë nga një dhomë tjetër.

Telefoni me dëmtim të dëgjimit përfshin daljen e lakut të aparatit të dëgjimit

Videofoni është ideal për ata që nuk dëgjojnë. Ekrani i madh 38 cm është mjaft i madh për ju që të lexoni me buzë, të përdorni gjuhën e shenjave ose të lexoni tekst.

Përveç kësaj, kontaktet tuaja mund të ndajnë ekran nga pothuajse çdo telefon celular, tabletë ose kompjuter, kështu që ata mund të shfaqin tekstin, fotot ose një shfletues te pajisja juaj KonnektMe Në fund, nuk ka asgjë fare që duhet të bëni - thjesht shikoni shfaqjen!

Nëse përdorni aparat dëgjimi, mund të lidhni një lak të aparatit të dëgjimit në prizën standarde të daljes audio 3.5 mm.

Telefoni me dëmtim të dëgjimit

Konnekt Telefoni me video - Karakteristika serioze për probleme serioze

" Konnekt sistemi i telefonit video ka ndihmuar vërtet babanë të lidhet më mirë me miqtë dhe familjen. Ndërsa po bëhet i shurdhër, shikimi i telefonuesit e ndihmon atë të lexojë, volumi i zërit është më i fortë dhe toni është më i qartë se një telefon celular standard. "

 

- Wendy Wintersgill, Infermiere e Regjistruar (RN).

 

Për ata me shurdhim ose humbje të rëndë të dëgjimit

Konnekt Videofoni me aftësi të kufizuara mund të ndezë llambat në dhomat e tjera ose të dridhet një pajisje xhepi sa herë që dikush bie! Na pyesni si.

Dëgjimi i dëmtuar Karakteristikat specifike

 • Thirrje ballë për ballë me miqtë dhe familjen. Zvogëlon izolimin social.
 • me zë të lartë tingull besnikërie nga dy altoparlantë të mëdhenj të integruar. Shumë më e zhurmshme se shumica e celularëve, tabletëve ose laptopëve.
 • Veçanërisht me zë të lartë zile e disponueshme, e dëgjueshme në shumë dhoma.
 • Dalje audio për Aparat dëgjimi për shurdhët lak
 • Hyrja audio nga a pajisje për gjenerimin e të folurit (ose ndonjë kompjuter).
 • Ekran i madh 38 cm. Ideale për Gjuha e shenjave / leximi i buzëve.
 • Opsioni i përgjigjes automatike për kujdestarët e besuar. Zvogëloni shqetësimin e tyre kur nuk mundeni dëgjoj Thirrja.
 • A keni nevojë captions (tekst në ekran) për të lexuar atë që telefonuesi juaj po thotë? Shiko Titra në videofon.

Merrni Çmimet

Menyja