Vizioni i dëmtuar

Një e madhe dhe e thjeshtë

Telefoni Për Vizioni i dëmtuar

Flisni ballë për ballë me njerëzit tuaj të dashur lehtë. E Konnekt Videofoni, një telefon me shikim të ulët për ata me shikim të dobët, është i lehtë për tu parë dhe përdorur, falë ekranit të madh 15 inç dhe butonave të HUGE (deri në 15 cm të gjerë) me një prekje. Madhësitë e butonave, shkronjat e tekstit dhe ngjyrat janë të rregullueshme, kështu që nëse shikimi juaj përkeqësohet, telefononi shpejt Konnekt është gjithçka që duhet Nuk ka tastierë, mi ose hyrje, dhe përgjigja automatike është e shkëlqyeshme për djemtë, vajzat dhe kujdestarët e emëruar që nuk mund t'ju kontaktojnë, por përndryshe do të shqetësoheshin.

Telefoni i Parkinsonit / Artritit / Telefoni me Vizion të ulët përfiton pacientët

La Konnekt Telefoni / telefoni me shikim të ulët është i optimizuar për njerëzit që ende mund të shohin, por kanë probleme me butona të vegjël.

Ekrani mbresëlënës 38 cm ju lejon të shihni fytyrat e të dashurve tuaj, aq të mëdhenj sa në jetën reale, kështu që ju mund të ndani një buzëqeshje në çdo kohë!

Nëse mbani syze por harroni t'i kapni me nxitim për t'u përgjigjur, nuk ka nevojë të shqetësoheni. Videofoni ju jep shumë kohë për t'u përgjigjur. Ekziston një buton i madh i përgjigjes jeshile dhe një buton i kuq Refuzimi. Nuk ka asgjë për të marrë ose mbajtur. Dhe nëse ju pëlqen, ne mund ta vendosim atë për t'iu përgjigjur automatikisht familjes, miqve ose kujdestarëve të zgjedhur.

Vizion i ulët dhe Verbëria

Brenda Australisë, na kontaktoni Konnekt partner RLV kuantike.

Ose gjeni listën tonë ndërkombëtare të partnerëve / rishitësve këtu.

Telefoni me shikim të ulët Karakteristikat specifike

 • I madh butona, deri në 15 cm të gjerë. Tekst i madh.
 • I thjeshtë per te perdorur. Një shtypje për të telefonuar ose përgjigjur. Asnjë tastierë, mi ose celularin.
 • I madh Ekran 15 inç. Ideale për ata që kanë probleme me shikimin.
 • Kontrast i lartë në një sërë temash ngjyrash.
 • i personalizuar paraqitjen, fontet, tekstin, ngjyrat, madhësitë.
 • me zë të lartë - flisni në distancë. Dëgjojeni të tingëllojë nga e gjithë shtëpia.
 • i rregullueshëm kohëzgjatja e zilesMe Shumë kohë për të gjetur syzet tuaja.
 • Shmangni telemarketers. Asnjë telefonatë nga të huajt.
 • Ne i bëjmë të gjitha: Konfigurimi, personalizimi, ndihma e Kontakteve tuaja për të hyrë në Skype, madje ndihmë me instalimin e specializuar dhe Internetin.
 • Ballë për ballë thirrjet ndihmojnë në uljen e izolimit social.
 • Pergjigje automatike opsion për kujdestarët e besuar. Zvogëloni shqetësimin e tyre kur nuk mund të përgjigjeni.

Merrni Çmimet

Menyja