Telefoni i të moshuarve

Vërtetë e thjeshtë për t’u përdorur,

Telefon për Të moshuarit

La Konnekt Videophone i të moshuarve është ideal për moshuarit dhe është krijuar për të dhënë të rriturit më të rritur një cilësi më të mirë të jetës. Shihni familjen dhe miqtë tuaj sa herë të doni, pa pasur nevojë të udhëtoni. Jetoni në mënyrë të pavarur por prapë bëhuni pjesë e familjes duke folur me të afërmit tuaj jo vetëm në raste të veçanta por në çdo kohë nuk mund të jeni atje personalisht. Shikoni nipërit tuaj të rriten. Flisni ballë për ballë me të dashurit dhe sillni një buzëqeshje atyre që janë shumë larg për t’i vizituar. Jini me ta "virtualisht", nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

La Konnekt Telefoni i të moshuarve është tepër i LEHTË për t'u përdorur, me telefonata me një prekje. Është me zë të lartë, me butona të mëdhenj thirrjesh që shfaqin emrat e kontakteve dhe një ekran të madh 15 inç ose opsional 20 inç. Nuk ka numra për t'u mbajtur mend, ose aftësi kompjuterike të nevojshme, çfarëdo. Nuk ka nevojë për tastiera, hyrje ose fjalëkalime dhe asgjë për të ndezur, karikuar ose mbajtur mbi të. Është thjesht AKTIV, si telefoni juaj – dhe SHUME më i thjeshtë për t'u përdorur.

Çifti më i vjetër ka nevojë për një telefon të thjeshtë të moshuarish për të moshuarit

Fëmijët, nipërit dhe miqtë tuaj ndoshta kanë tashmë një celular, një iPad ose një kompjuter. Ata mund të përdorin ndonjë nga ato pajisje për të folur me ju në Videofonin tuaj, ballë për ballë, duke përdorur aplikacionin falas Skype. Ju menjëherë do ta shihni emrin e tyre me shkronja të mëdha dhe butoni P -RGJIGJE NJ prekje ju mundëson të shihni dhe të flisni me telefonuesin tuaj sikur të jeni në të njëjtën dhomë. Dhe ju mund të flisni me tuajin më të vjetër miqtë në telefonat e tyre fiks, gjithashtu, dhe duke kursyer para për faturat e rregullta të telefonit.

Konnekt bën gjithçka: Konfigurimi, personalizimi, shpërndarja, mbështetja… ne madje testojmë me familjen dhe miqtë tuaj për të ndihmuar që çdo telefonatë të jetë tepër e mirë. Ne mund t'ju ndihmojmë me ofertat më të mira të internetit. Thjesht telefononi ose na dërgoni me email për ndihmë ose për të bërë ndryshime nga distanca. Ne personalizojmë butonat dhe mesazhet, në çdo gjuhë, dhe personalizojmë kohëzgjatjen e ziles dhe përgjigjen automatike për kujdestarët e besuar.

Konnekt - Për Të moshuarit të të gjitha aftësive

Konnekt Videophone - Aksesueshmëria

Konnekt Telefoni i të moshuarve përdoret nga të moshuarit që jetojnë në shtëpi ose në Kujdesin për Moshat.

Çfarë po pret? Zbuloni për tonën Gjykim 30-ditor tani.

Konnekt Telefoni i të moshuarve - Tepër e lehtë për t’u përdorur

Konnekt Videophone - I thjeshtë për t'u përdorur

Mësoni pse Videofoni është çuditërisht i lehtë për t’u përdorur për të moshuarit 

Telefoni ynë i të moshuarve është ideal për të moshuarit, të moshuarit në pension, pensionistët, prindërit e moshuar dhe gjyshërit.

Përfitoni nga komunikimi në internet pa kompleksitetin e një kompjuteri ose iPad. Familja juaj e meriton!

Teknologji e krijuar për të moshuarit

La Konnekt Telefoni i të Moshuarve është një Teknologji Ndihmëse e regjistruar, e klasifikuar si Ndihmë Komunikimi. Njihet si një mjet i fuqishëm shoqëror për të ndihmuar të rriturit të lidhen me komunitetin, për të rimarrë kontrollin e jetës së tyre dhe për të qëndruar të pavarur për më gjatë. Siguria është rritur gjithashtu: Videofoni bllokon mashtruesit, shitësit e telekomit dhe telefonuesit e tjerë të panjohur. Gjithashtu lejon anëtarët dhe kujdestarët e besuar, të emëruar të familjes të kontrollohen vizualisht kur nuk ka përgjigje ose në rast urgjence.

Mbi 65? Paketa Australiane e Kujdesit në Shtëpi (HCP) dhe programe të ngjashme qeveritare në vende të tjera mund të jenë në gjendje të financojnë një Konnekt Videofon për ju. Na Kontaktoni për të diskutuar se si.

Lartë Karakteristikat specifike

  • Tingull LOUD dhe besnikëri nga dy altoparlantë të mëdhenj, të integruar. Shumë më zë se tabletat ose laptopët.
  • Veçanërisht zile LOUD e disponueshme, e dëgjueshme në shumë dhoma.
  • Ekran i madh 15 inç ose 20 inç, i lehtë për t'u parë nga kudo në dhomë.
  • Butona të mëdhenj të thirrjes me një prekje. Tepër e thjeshtë.
  • Miqtë dhe të afërmit mund të tregojnë fotografi nga kompjuterët e tyre në Videofonin tuaj ndërsa flisni. Ju nuk bëni asgjë! Thjesht uluni dhe kënaquni.
  • Bllokon telefonuesit e panjohur. Asnjë telemarketers ose mashtrues!
  • Nuk ka numra për të kujtuar. Çdo buton i Thirrjes së pari telefonon celularin / tabletin / kompjuterin e kontaktit tuaj ballë për ballë, dhe më pas provon kopjen rezervë të linjave fikse të shtëpisë / zyrës me radhë. Të gjitha me një prekje.
  • Ulni faturat e telefonit për ju dhe familjen tuaj.
  • Opsioni i përgjigjes automatike për kujdestarët e besuar. Ulni shqetësimin kur nuk mund të përgjigjeni.

Merrni Çmimet

Menyja