Titrat e FAQ -ve për videofon

Pyetjet e bëra më shpesh

Shihni gjithashtu videofonin tonë të rregullt (pa titra). FAQ

Opsionet e Planit të Thirrjes

Konnekt Titra në videofon

A mund të telefonoj kontaktet e Skype?

Po:

 • Mund të telefononi celularët, tabletët dhe kompjuterët e të gjitha kontakteve tuaja lokale dhe jashtë shtetit që kanë aplikacionin Skype
 • Në disa vende, përdorimi i Skype mund të bllokohet ose kërkon një shërbim VPN

Preferencat dhe Kontaktet

Konnekt telefon video me montim në tavolinë ose tavolinë

Si është montuar?

 • Uluni në kolltukun e saj. Ne furnizojmë një kapëse të vogël ngjitëse për ta ngjitur atë poshtë.
 • Përdorni një stendë të përshtatshme monitorimi për siguri më të madhe. Kërkoni rekomandimin tonë.
 • Montojeni atë në mur duke përdorur çdo kllapë monitori VESA-100. Shiko Pajisje për videofon.

Lidhja dhe aktivizimi

Duke iu përgjigjur një telefonate në Konnekt Titulli i telefonit

Si të bëni një telefonatë

 1. Nje prekje: Shtypni një buton Thirrje ose shtypni Telefoni për të futur një numër
 2. Prit: Personi tjetër mund të përgjigjet në Skype ose në telefonin e tij
 3. Shikojnë: Nëse përgjigjen në Skype, mund të lexoni edhe buzët
 4. Dëgjoj: Ju gjithashtu mund t'i dëgjoni ato (me zë të lartë)
 5. Lexoj: Titrat fillojnë automatikisht
 6. Fund: Secili nga ju mund ta përfundojë thirrjen

Telefonatat dalëse

Telefonuesi i tastierës

Thirrni numrat e telefonit me lehtësi duke përdorur Dialerin e tastierës në ekran

 • Butona të mëdhenj në ekran: E lehtë për tu shtypur
 • Shikoni shifrat e futura: Shmangni/korrigjoni gabimet
 • Dërgoni tone DTMF* gjatë thirrjeve: "Shtypni 1 për ..."

Thirrjet përbrenda

Si të merrni një telefonatë

 1. Ata ju thërrasin: Personi tjetër ose telefonon numrin tuaj, ose ju thërret në Skype
 2. Emër: Numri i tyre tregohet, ose emri nëse është një Kontakt
 3. Kumbon me zë të lartë dhe i gjithë ekrani pulson
 4. Nje prekje: Shtypni ANSWER - ose telefonuesit e emëruar mund të përgjigjen automatikisht (opsional)
 5. Shikojnë: Nëse përdorin Skype, shikoni fytyrën dhe lexoni buzët
 6. Dëgjoj: Ju gjithashtu mund t'i dëgjoni ato (me zë të lartë)
 7. Lexoj: Titrat fillojnë automatikisht
 8. Fund: Secili nga ju mund ta përfundojë thirrjen

captioning

Videofon me titra

Si funksionon mbishkrimi?

La Konnekt Titrat Videophone përdor titra të ndjeshëm ndaj kontekstit të nxitur nga inteligjenca artificiale.

Pajisjet dhe aksesorët e jashtëm

Titrat e faqes kryesore të Videofonit

Menyja