Fatura të reduktuara të telefonit

reduktuar Shpenzimet e faturës së telefonit

Kurseni para me thirrje të pakufizuara ndaj familjes dhe miqve, në të gjithë botën.

Ne kemi parë fatura të rregullta të telefonit më të larta se 120 dollarë në muaj. Duke përdorur telefonin tuaj video me kosto të ulët për shumicën e thirrjeve, ju praktikisht eliminoni nevojën për thirrje të rregullta telefonike në celularët e kontakteve tuaja, telefonat vendas dhe jashtë shtetit. Faturat e rregullta të telefonit tuaj mund të ulen shumë - ndoshta në zero.

PLUS përfitoni nga thirrjet ballë për ballë me familjen dhe miqtë tuaj.

Telefoni video me kosto të ulët zvogëlon kostot e faturës së telefonit. Thirrje video të pakufizuara. Thirrje të pakufizuara në Skype. Thirrje kombëtare të pakufizuara. Thirrje të pakufizuara lokale.

Ju gjithashtu mund të bëni thirrje zanore të pakufizuara në çdo telefon "fiks" në vendin tuaj, dhe pothuajse çdo telefon fiks jashtë shtetit.

Konnekt menaxhon plotësisht pajtimin tuaj të thirrjeve në internet.

Mund të flisni me kontaktet tuaja sa herë që dëshironi, për aq kohë sa të doni, në çdo kohë. Asnjë faturë e papritur!

Familja dhe miqtë gjithashtu mund të kursejnë në thirrjet e tyre për ju

Miqtë dhe familja juaj gjithashtu mund të zvogëlojnë faturat e tyre të rregullta të telefonit dhe telefonit celular. Duke telefonuar Videofonin tuaj duke përdorur Skype (nga celulari, iPad -i, tableti, kompjuteri ose një Videofon tjetër), si dhe duke pasur mundësinë për të parë fytyrën tuaj dhe për të ndarë buzëqeshjen tuaj, ata mund të shmangin koston e një telefonate të rregullt. Kjo është e shkëlqyeshme për telefonuesit tuaj që janë jashtë shtetit, shtetëror, larg me pushime, ose shpesh në telefonat e tyre celular.

Skype është falas për t'u përdorur nga familja dhe miqtë tuaj për të telefonuar Videofonin tuaj. Do të përdorë pak nga të dhënat e tyre në internet. Konnekt ka këshilla për të ndihmuar miqtë dhe familjen tuaj të fillojnë në Skype dhe të marrin cilësinë më të mirë kur ata të shohin dhe flasin me ju. Konnekt Ofron videofon:

  • Thirrje të pakufizuara ballë për ballë në celularë, tableta dhe kompjuterë, në të gjithë botën
  • Thirrje të pakufizuara në telefonat vendas fiks dhe pothuajse çdo telefon fiks jashtë shtetit
  • Flisni sa herë të doni, për aq kohë sa të doni, në çdo kohë
  • Miqtë dhe familja gjithashtu kursejnë, sa herë që telefonojnë Videofonin tuaj

Si i ndihmon të moshuarit dhe ata që nuk janë të pajisur me teknologjinë?

 

La Konnekt Videofoni ju lejon të flisni FACE TO-FACE me familjen dhe miqtë. It'sshtë më e thjeshtë për t'u përdorur sesa një iPad ose telefon. Zvogëlon faturën tuaj të rregullt të telefonit dhe kursen para për ata që ju telefonojnë. Telefonuesit e panjohur janë bllokuar. Të dashurit mund t'ju tregojnë fotografi, pa pasur nevojë të bëni asgjë. Ne kemi vendosur gjithçka dhe ofrojmë mbështetje të plotë. Shiko Të moshuarit aplikimet.

Menyja