Karakteristikat e videofonit

Videofoni karakteristika

Çuditërisht e thjeshtë

Mësoj How It Works

Key Features

Videofoni Çfarë ju merrni

Videofoni

Konnekt Videofoni përgjigjet automatikisht Abi

Si ndihmon

La Konnekt Shërbime

Të moshuarit në internet dhe videofon - në dispozicion nga Konnekt

Te gjitha te perfshira

  • Thirrje të pakufizuara ballë për ballë me çdo pajisje në Skype në të gjithë botën
  • Thirrje të pakufizuara në telefona të rregullt (kurseni qindra në vit)
  • Qasja në Konnekt Qendra e Thirrjeve për ndihmë
  • Në vazhdim e sipër Konnekt përditësime të softuerit
  • Shërbimi i menaxhuar i thirrjeve video dhe përditësimet e softuerit
  • Kontakte të personalizuara, butona, gjuhë dhe më shumë
  • Konnekt ndryshon të gjitha për ju, nga distanca
  • E plotë, super miqësore Mbështetje IT
Çmimi më i thjeshtë i telefonit video në botë i disponueshëm - Blini, merrni me qira ose provoni - i projektuar për të moshuarit, personat me aftësi të kufizuara, demencën

Klientët tanë e duan atë

Almostshtë pothuajse si të jesh në të njëjtën dhomë dhe koha në telefonata ndriçon të dy ditët tona.

Unë kurrë nuk kam menduar se babai im do të ishte në gjendje të përdorte një sistem video thirrjesh, por të kesh njësinë e veçantë të lehtë për t’u përdorur me butona të mëdhenj do të thotë që ai mund të më telefonojë me lehtësi mua dhe anëtarët e tjerë të familjes.
- J. Lewis

Lexoj atë që thonë të tjerët për Konnekt.

Konnekt është shërbimi më i lehtë i telefonit dhe telefonit i disponueshëm në të gjithë botën. Shikoni tonën videos or shikoje në veprim!

Merrni Çmimet

Ose mësoni për tonën Titra në videofon.

Menyja