Telefoni Video tepër i thjeshtë

Video Numri telefonit

La Konnekt telefoni video me ekran me prekje ju sjell cilësi të lartë, ballë për ballë thirrje me video dhe zë të dyanshëm. It'sshtë një pajisje e dedikuar që është tepër e thjeshtë për t’u përdorur, shumë e personalizuar dhe e besueshme.

Është tepër e thjeshtë! Më e lehtë për t’u përdorur sesa një telefon ose TV, shumë e madhe dhe me zë të lartë për të ndarë një buzëqeshje dhe për të folur në distancë.

Konnekt video video me prekje tepër të thjeshtë

Familja dhe miqtë tuaj në të gjithë botën mund të flasin me ju ballë për ballë nga celulari, iPad, tablet, PC, Mac, një Videofon tjetër ose çdo pajisje që ekzekuton aplikacionin falas Skype.

Surprizoni njëri -tjetrin në një rast të veçantë, sillni një buzëqeshje në ditën e tyre, ose thjesht ndani kohën së bashku - të gjitha pa pasur nevojë të udhëtoni.

Thirrni edhe telefonat e rregullt

Ju gjithashtu mund të bëni thirrje zanore në çdo telefon "fiks" vendas dhe pothuajse çdo telefon fiks jashtë shtetit. Flisni me kontaktet tuaja sa herë që dëshironi, për aq kohë sa të doni, në çdo kohë. Thirrjet janë të pakufizuara. Asnjëherë nuk duhet të shqetësoheni për mbarimin e minutave.

Numra të shumtë rezervë

Numrat rezervë

Konnekt Videophone – Numrat rezervë

Gjeni dhe arrini kontaktet tuaja pa zhgënjim! Ne vendosëm çdo buton thirrjeje ashtu siç ju zgjidhni-për shembull, së pari të përpiqeni të lidheni ballë për ballë (me celularin, tabletin ose kompjuterin e kontaktit), pastaj zyrën e tyre dhe së fundi telefonin e tyre të shtëpisë.

Nuk ka nevojë të kaloni kohën tuaj duke kërkuar dhe duke provuar numra ose kontakte të ndryshme ... Konnekt videofoni me ekran me prekje e bën atë për ju.

Shmangni postën zanore

Ne madje mund ta vendosim atë për të shmangur postën zanore dhe makinat e përgjimit duke e mbyllur dhe provuar përsëri, ose duke lëvizur në numrin tjetër, pak para përgjigjeve të postës zanore të kontaktit tuaj.

Ndani fotot në Videophone

Ndani dhe flisni për kujtimet tuaja më të çmuara me lehtësi! Miqtë dhe familja mund të përdorin një kompjuter për t'ju treguar fotot e tyre, një shfaqje rrëshqitëse, fotografi në internet ose pothuajse gjithçka që është në ekranin e kompjuterit të tyre. Thjesht shfaqet në telefonin tuaj video me prekje gjatë një telefonate ndërsa jeni duke folur - edhe nëse ato janë në gjysmë të rrugës rreth botës. Përdoruesi i Videophone nuk ka pse të bëjë asgjë… thjesht rri duarkryq, shijo shfaqjen dhe fol për ato momente magjike.

  • Thirrje ballë për ballë, me cilësi të lartë me zë dhe video
  • Thërret celularët, iPads, tabletët, kompjuterët, çdo pajisje me Skype
  • Thërret gjithashtu në linjat fikse të rregullta
  • Gjen kontakte pa zhgënjim: Thërret numrat rezervë
  • Ne mund ta vendosim atë për të shmangur postën zanore / makinat e përgjigjeve
  • Nuk ka nevojë të mbani mend ndonjë numër ose emër përdoruesi
  • Ndani fotografi në Videophone nga çdo kompjuter
Menyja