Telefoni me video përgjigje automatike

Auto Opsioni i përgjigjes së telefonit

Një telefonatë pa përgjigje ndaj prindërve tuaj të moshuar mund t'ju shqetësojë. Ju mund të imagjinoni se ata janë të sëmurë ose se diçka e keqe ka ndodhur. Kjo mund të jetë jashtëzakonisht shqetësuese! Një telefon automatik me video me dy drejtime mund të ndihmojë.

Lexoni si përgjigja automatike ndihmoi në shpëtimin e jetës së Judy.

Konnekt Videophone - Funksioni i përgjigjes automatike

Ne mund të konfigurojmë tuajin Konnekt Videofon për t'iu përgjigjur thirrjeve hyrëse automatikisht, nëse nuk arrijnë në Videofon në kohë, VETYM nga telefonuesit e autorizuar që ju i propozoni. Ju madje mund të zgjidhni se sa kohë duhet për t'u përgjigjur automatikisht. Kështu që mund të siguroheni përsëri-nëse ata kanë marrë shumë kohë për t'u përgjigjur, nëse kanë fjetur gjatë një filmi, nëse e kanë macen në prehër, nëse janë të zënë me darkë ose nëse janë brenda dhoma tjeter.

Telefoni me përgjigje automatike për të moshuarit me video për kujdestarët

Një fëmijë ose kujdestar mund shikoni nëse ata janë mirë ose kanë nevojë për ndihmë.

Kur Videofoni përgjigjet automatikisht, ju mund të SHIKONI DHE Flisni me njëri-tjetrin.

Loudshtë me zë të lartë dhe merr zërin e tyre edhe nëse ata janë në një dhomë aty pranë, por nuk mund të ngrihen.

Ata mund të shikojnë se kush po thërret kështu - ndryshe nga një kamer në internet - ju mund të siguroheni se është një kontakt që keni emëruar.

Cili është plani juaj i urgjencës?

Konnekt Videophone - Ju mbajmë të sigurt

Privatësia e garantuar

Ne vendosëm Videofonin për t'iu përgjigjur VETYM automatikisht atyre kontakteve të besuara që janë nominuar. Ndryshe nga zgjidhjet e tjera, kontaktet e tjera nuk përgjigjen automatikisht.

Përgjigja automatike është opsionale dhe nuk rekomandohet nëse Videofoni është në dhomën e gjumit.

Për ofruesit e kujdesit dhe familjen, KonnektKarakteristika e personalizuar e Përgjigjes Auto e Telefonit Video është një dhuratë nga Zoti.

  • Përgjigjet në kontaktet e zgjedhura pas (deri) 50 sekondash
  • Të dashurit e besuar mund të kontrollojnë se janë mirë
  • Ulni shqetësimin, nëse ata nuk mund të ngrihen
  • Fotografia e dyanshme siguron se kush po thërret
  • LOUD: Thirrni dhe dëgjoni dhomat aty pranë

Telefonon edhe numrat e telefonit

La Konnekt mund të kryejë gjithashtu telefonata standarde (opsionale). Ideale për të telefonuar xhaxhain e vjetër Bill i cili ka vetëm një telefon fiks, ose për telefonata me një prekje te mjeku, farmacia ose një ofrues i kujdesit.

 

Si i ndihmon ata me demencë, Alzheimer, dëmtime të fituara të trurit, vështirësi në të mësuar ose goditje në të kaluarën?

 

La Konnekt Videofoni është pabesueshëm i thjeshtë-më i lehtë se një telefon ose televizor-me butona thirrjeje me një prekje. Përforcon lidhjen midis emrave, fytyrave dhe zërave. Nuk ka numra për të kujtuar, as tastierë ose mi, as hyrje ose fjalëkalim, as celularin. Asnjë aftësi kompjuterike nuk kërkohet, sido që të jetë. Mund të shmangë me zgjuarsi postën zanore, bllokon shitësit e telekomit dhe mashtruesit, dhe kujdestarët e emëruar mund të përgjigjen automatikisht. Ne bëjmë konfigurim, personalizim, shpërndarje dhe mbështetje në mbarë botën. Ne madje mund të ndihmojmë me instalimin e specializuar (të tilla si kllapa për shtratin) dhe internet. Kur të vijë, nuk ka konfigurim për të bërë! Thjesht hiqeni nga kutia, shpalosni kutinë e goditjes, ngjiteni në një tavolinë dhe futeni në prizë. Vizite çmenduri aplikimet, ose shikoni tonat Konnekt Videofon me aftësi të kufizuara projektuar posaçërisht (dhe me veçori shtesë) për ata me dëmtim njohës.

Menyja