Konfigurimi zero

Zero Konfiguracion

Ne i vendosëm të gjitha për ju. Cdo gje. Thjesht na jepni emrat tuaj të kontaktit. Ne bëjmë pjesën tjetër.

Ne personalizojmë tuajin Konnekt video -telefon i personalizuar ashtu si ju pëlqen: Numri i butonave të thirrjes, paraqitja, emrat dhe numrat e kontakteve, madhësia dhe stili i tekstit, skema e ngjyrave, vëllimi, tingujt e ziles, gjuha e përdorur dhe madje edhe formulimi i mesazhit të statusit dhe teksti i butonit.

Disa përdorues kanë shumë miq që ata i thërrasin shpesh, ndërsa të tjerët duan një linjë telefonike të thjeshtë për familjen e afërt ose një kujdestar. Ju lutemi na tregoni nëse keni vështirësi për të dëgjuar, parë, mbajtur një dorë të qëndrueshme ose përdorni një telefon të rregullt në mënyrë që ne të mund të bëjmë Videofon të funksionojë për ju!

Ne Konfigurojmë Konnekt Për ty

Konnekt Videophone - Konfigurimi

Konnekt parakonfiguron Videofonin dhe bën ndryshime të mëvonshme për ju 

Për të bërë ndonjë ndryshim ose për të kërkuar ndihmë, thjesht prekni të madhin Konnekt butoni i kontaktit, na telefononi nga çdo telefon, na kontaktoni përmes Skype, na dërgoni me email ose përdorni të thjeshtë tonë formëMe Pothuajse gjithçka është e rregullueshme nga Konnekt - pa pasur nevojë që dikush të vizitojë ose të përdorë një portal në internet.

Mund të kërkoni ndryshime për të personalizuar konfigurimin tuaj pa kosto. Nuk kërkohet vizitë.

Na tregoni kontaktet tuaja, pastaj ne bëjmë pjesën tjetër

  • Konnekt siguron të gjithë pajisjet dhe softuerin, të konfiguruar dhe testuar
  • Kontaktet e personalizuara, paraqitja, ngjyrat, vëllimi, zilja, gjuha dhe më shumë
  • Ne ju kuptojmë konfigurimi në internet kështu që Videofoni lidhet automatikisht
  • Konnekt ndihmon familjen dhe miqtë tuaj të shkojnë në Skype, me lehtësi, me cilësi të lartë thirrje video
  • Një Prekje për të telefonuar Konnekt për ndihmë dhe ndryshime, ose telefononi/na dërgoni me email - nuk ka nevojë për vizitë

Si i ndihmon objektet e kujdesit për të moshuarit, fshatrat e daljes në pension, bujtinat e kujdesit paliativ dhe ofruesit e shërbimeve komunitare?

 

La Konnekt Videofoni përmirëson cilësinë e jetës dhe mirëqenien e banorëve / klientëve, ofron një shërbim shumë të vlerësuar, mbush dhomat më shpejt dhe rrit efikasitetin e stafit në tre mënyra. Shiko Kujdesi për moshën aplikimet.

Merrni Çmimet

Menyja