Videofoni shpëton jetën

Konnekt Ne Lajme

14 Dhjetor 2018 Telefoni video i të moshuarve shpëton jetën e Judy:

Risia lokale parandalon tragjedinë, bashkon familjen.

Cheryl Kolff është mirënjohëse që nëna e saj Judy është gjallë dhe mezi pret Krishtlindjet familjare.

Një telefonatë në Skype i mundësoi Cheryl të vlerësonte vizualisht nënën e saj dhe të shihte se ajo ishte vetëm disa orë nga vdekja. Judy vuante në heshtje, Alzheimeri i saj e pengonte atë të thërriste për ndihmë.

Mamaja ime ishte shumë e sëmurë kohët e fundit. Nëse nuk do ta kisha instaluar videon, nëna ime do të kishte përjetuar tragjikisht një vdekje të tmerrshme në njësinë e saj. - Cheryl Kolff, vajza e Judy / infermiere në pension

 

Judy dhe vajza Cheryl

Tragjedia e shmangur

Cheryl ishte me pushime me burrin e saj. Bisedat e rregullta ballë për ballë i lejuan asaj të shihte mamanë e saj shpesh, të ndante përvojat e saj të pushimeve dhe të kontrollonte vizualisht. Të Premten, Judy nuk ishte mirë dhe u caktua një takim mjekësor. Sidoqoftë, shëndeti i Judy u përkeqësua me shpejtësi gjatë fundjavës. Thirrja e mëngjesit të së hënës u përgjigj automatikisht dhe Cheryl, e cila ka një përvojë infermierie, mund të shihte se ishte afër humbjes së nënës së saj.

Ajo ishte jashtëzakonisht e sëmurë, por as nuk u tregoi fqinjëve të saj. E binda që të thërriste një ambulancë. Mamaja iu nënshtrua një operacioni urgjent. Ajo nuk do të mbijetonte natën - Cheryl

Themeluesit në lot

Kur ajo ishte mjaft mirë për të lënë spitalin, Judy u transferua në pushim në një shtëpi të kujdesit për të moshuarit aty pranë, ku mund të vlerësohet dhe të kujdeset siç duhet. Operacioni ka bërë të vetën dhe Judy ka të ngjarë të qëndrojë në kujdesin e të moshuarve. Sidoqoftë, video -telefoni është vendosur në dhomën e saj të re në mënyrë që ajo të mund të shohë anëtarët e familjes së saj çdo ditë. Ekipi në Konnekt, një biznes me qendër në Melburn të Australisë, nxituan shpejt të rregullojnë ekranin me prekje nga distanca për të errësuar natën, por ndriçuar ditën.

Kur dëgjova për Xhudin, u përlotja. Më kujtoi nënën time. Kjo është arsyeja pse ne filluam kompaninë - John Nakulski, Konnekt Co-Founder

Thirrjet e rregullta nuk janë të mjaftueshme

Në fillim të këtij viti, Cheryl, e cila jeton ndërshtetërore, zbuloi se telefonatat nuk ishin të mjaftueshme. Demenca e nënës së saj po përkeqësohej, ajo nganjëherë nuk u përgjigjej thirrjeve dhe po luftonte të përdorte telefonin e saj. Ajo provoi pajisjen e re të thirrjes me video dhe zbuloi se ishte mjaft e thjeshtë për t'u përdorur për dikë plotësisht analfabetë kompjuterik.

Të telefonosh nënën në një telefon të zakonshëm nuk është e njëjtë me të parë fytyrën e saj. Ajo ende lufton, por asaj i pëlqen. Unë mund t'i tregoj asaj gjërat jashtë si lulet e kopshtit. Veryshtë shumë pozitive për të.

Me kaq shumë shtyp të kohëve të fundit të këqija për kujdesin ndaj të moshuarve, është mirë të dëgjosh një histori pozitive.

Lexoni më shumë për historinë e Cheryl dhe Judy në Ajo që thonë të tjerët.

Mësoni në lidhje me Videofonin pergjigje automatike veçori, pamje videos për të parë se sa e lehtë është të përdorni Videofonin, ose na kontaktoni Konnekt për të gjetur se si Videofoni mund të ndihmojë ata për të cilët kujdeseni.

Post Previous
Si të përmirësoni kujtesën - 3 mënyra
Post Next
Abuzimi më i madh i shtëpisë së pleqve
Menyja