Video

Video

Videophone – Siç shihet në TV – Ch. 31 dhe 44 me Carol O'Halloran

Fantastik Konnekt Videofon për t'ju mbajtur të lidhur me të dashurit tuaj me prekjen e një butoni

Për të parë intervistën: Kalo në 1:38 (1 minutë 38 sekonda) në video

Mësoni rreth Videofonit

Çfarë fshihet pas telefonit video më të thjeshtë në botë?

Hyrje në videofon

Konnekt Videophone – Hyrje

Pse videofon?

Konnekt Videophone - Telefoni më i lehtë për të moshuarit ndonjëherë - për ata që janë shumë të zënë për të vizituar prindërit e moshuar çdo ditë

captioning Videophone – Siç shihet në TV – Ch. 31 dhe 44 me Carol O'Halloran

Humbje dëgjimi? Teknologji e re për të mbajtur kontakte me të dashurit

Për të parë intervistën: Kalo në 1:27 (1 minutë 27 sekonda) në video

Mësoni rreth titrave të videofonit

Një telefon me titra të lehtë për t’u përdorur dhe titra video video, të gjitha në një produkt

Thirrjet e rregullta telefonike titullohen

Bërja dhe marrja e telefonatës së rregullt me Konnekt Titra në videofon

Thirrjet video të titruara Aktivizojnë leximin e buzëve

Kryerja dhe marrja e një telefonate video me Konnekt Titra në videofon

Videofon tepër i thjeshtë

Shikoni video-telefonin më të lehtë në botë për t'u përdorur në veprim. It'sshtë më e thjeshtë për t'u përdorur sesa një telefon i zakonshëm i vjetër. Shumë më e thjeshtë. Dhe ka shumë truke "nën kapuç", dhe "në re", që e bëjnë jashtëzakonisht të lehtë për ata që nuk janë të pajisur me teknologji, ose kanë humbje të kujtesës ose një dëmtim të të mësuarit ... si dhe për kujdestarët e tyre.

Thirrje dalëse

Konnekt Videophone – Thirrje dalëse

Telefonatë në hyrje

Konnekt Videophone - Thirrje hyrëse

Telefoni i zhboksuar

Konnekt Unboxing videophone

Lidhje manuale Wi-Fi

Konnekt Videophone - Lidhja manuale me WiFi

Numrat rezervë

Konnekt Videophone – Numrat rezervë

Përshtatje

Konnekt Videophone – Përshtatje

Fituesi, Produkti më i mirë miqësor ndaj konsumatorit në kujdesin e moshës, Konferenca ITAC

Konnekt Videophone - Çmimet për produktin më të mirë të konsumit ITAC-2017

Ringtones

Konnekt Ziljet e videofonit

Tregimet tona

Shikoni se çfarë thonë klientët tanë dhe stafi ynë më poshtë, ose lexoni atë që thonë klientët dhe studiuesit mjekësorë për Konnekt dhe Videofon.

Ketrat e Foshnjës - nga SHBA në MB

Adrian K: Historia e videofonit SHBA-MB - Sukses i pabesueshëm

Brenda një Shtëpie Kujdesi

Konnekt Videophone - Historia juaj

Nëna ime dhe Stresi Teknik

Konnekt Videofon - "Mami im dhe stresi teknik"

Our Story

Konnekt Videophone - Historia jonë

Gjyshi, mamaja dhe Chelsea

Konnekt Videophone – Gjyshi, Mami & Chelsea

Ajo që thonë klientët tanë

Konnekt Klientët e videofonit thonë...

Aplikime

Shurdhim, dëgjim i dobët, paaftësi

Konnekt Telefoni me video - Karakteristika serioze për probleme serioze

Izolimi Social, Demenca, Depresioni

Konnekt Videophone - Komunikimi me të dashurit

Emergjencat & Monitorimi në distancë

Konnekt Videophone - Ju mbajmë të sigurt

Të moshuarit, të lidhur me karrige, të lidhur me shtrat

Konnekt Videophone - Aksesueshmëria

Ofruesit e shërbimeve të kujdesit të moshuar

Për Kujdesin e Moshës

Konnekt Videofon për kujdesin ndaj të moshuarve

Për kë është Videofoni?

Konnekt Videophone: Për kë është?

mbështetje

Bëni një telefonatë Skype nga telefoni juaj

Si të bëni një telefonatë Skype nga telefoni juaj inteligjent

Merrni Çmimet

Menyja