Konnekt video video gjatë një telefonate

Konnekt Videofoni

  • Një prekje për të telefonuar
  • Extra Large & Me Zë
  • Thërret çdo pajisje
  • Thërret edhe në Telefon
  • Plani i Pafund i Thirrjeve

Prezantimi i

Konnekt Videofoni

Konnekt Videofoni është telefoni më i thjeshtë në botë, i krijuar posaçërisht për të moshuarit dhe ata me aftësi të kufizuara ose humbje dëgjimi.

Phoneshtë telefoni i parë që mund të ndihmojë rrisin aftësinë njohëse për ata me humbje të kujtesës / demencë dhe ndihmë rrezik më i ulët i depresionit, sipas studimet e fundit on izolimi socialMe Gjithashtu i mundëson familjes të jetë kujdestare e jashtëzakonshme.

Konnekt Videophone - Telefoni më i lehtë për të moshuarit ndonjëherë - për ata që janë shumë të zënë për të vizituar prindërit e moshuar çdo ditë

Nje prekje thirrje

Lidhet ballë për ballë me çdo iPad, tablet, celular ose kompjuter në mbarë botën përmes Skype. Thërret edhe në telefona.

Konnekt Video telefonike
Konnekt Video Telefon për të moshuarit

Pergjigje automatike

Gran nuk mund të përgjigjet? Paaftësi? Demenca? Urgjente? Kontrolloni që ata janë në rregull me video dhe zë në dy drejtime. Përfundoni shqetësimin!

Butona të mëdhenj, Extra Loud

Për duart e dridhura, shikimi i ulët, dëgjimi i dobët. Rivendosni pavarësinë!

Nuk kërkohen aftësi kompjuterike

Nuk ka hyrje, fjalëkalime, ikona ose menutë. Kontakte të personalizuara, butona, madhësi teksti, ngjyra, gjuhë. Konnekt bën të gjitha konfigurimet dhe ndryshimet e mëvonshme për ju pa një vizitë.

Produkt Aplikime

Zotëri që lufton me tabletë ose telefon të vogël

Projektuar për humbjen e kujtesës

Me zë të lartë, me opsionin e titrave

kujdesi për moshën

Për banorët dhe kujdesin në shtëpi

paaftësi

Gama e gjerë e opsioneve

Tepër e lehtë për t'u përdorur

artrit

Butona të mëdhenj të lehtë për t'u shtypur

Kontrolloni për Shëndetin

Videofoni ofron një mënyrë të thjeshtë dhe efektive për të kontrolluar vizualisht shenjat e stresit dhe shëndetit të dobët. Telefonatat nga kontaktet e besuara mund të lidhen automatikisht, kështu që ju mund të shihni, dëgjoni dhe ofroni ngushëllim në rast rënieje ose emergjence. Përfundoni shqetësimin kur ata nuk përgjigjen.

Siç shihet në TV – Ch. 31 dhe 44 me Carol O'Halloran

Dëmtim / shurdhim i rëndë i dëgjimit? Lexoni për i ri Konnekt Titra në videofon.

Videofoni zbut Koronavirus (COVID-19 mbyllje, 14.8% shkalla e vdekjes së të moshuarve. Lexoni si.

LAJME: Videofon ndihmoi në shpëtimin e jetës së Xhudit ne dhjetor. Lexoni historia e vajzës.

Ajo që të tjerët po thonë. Shiko me shume…

Izolimi social është i keq për shëndetin tuaj. Ndërveprimet e rregullta ballë për ballë sociale ka të ngjarë të jenë një mënyrë e shkëlqyer për të ndihmuar në parandalimin e depresionit.

Prof Alan Teo MD MS
Universiteti i Shëndetit dhe Shkencës në Oregon

Almostshtë pothuajse si të jesh në të njëjtën dhomë. Koha e thirrjeve ndriçon të dy ditët tona. Asnjëherë nuk kam menduar se babai im do të jetë në gjendje të përdorë një sistem video thirrjesh ... të kesh njësinë e veçantë me butona të mëdhenj do të thotë që ai mund të telefonojë me lehtësi familjen.

Qershori tani më thërret shumë ditë dhe mirëqenia e saj e përgjithshme është përmirësuar jashtë shikimit ... kjo i ka dhënë asaj pavarësinë e saj

Derek Clapton
Vullnetar për kujdesin ndaj moshës

Merrni Çmimet

KONTAKT KONNEKT

Australi: 1300 851 823 / +61 3 8637 1188
Level 1, 451 Nepean Hwy, Chelsea VIC 3196

SHBA: 661-324-9044 ext 102
Amerika e Veriut, Shitje dhe Mbështetje:
Konnekt Videophone USA partner ESSI
1701 Westwind Dr Ste 212, Bakersfield CA 93301, USA

Mbretëria e Bashkuar: 01707 938830 / +44 1707 938830
Mbretëria e Bashkuar/Irlanda/Izrael Shitje dhe Mbështetje:
Konnekt Videophone partner në Mbretërinë e Bashkuar Just So Care
54 Sun Street, Waltham Abbey EN9 1EJ, UK

Evropë: +43 676 3456 343
Shitje dhe Mbështetje në EQL/MEA:
Konnekt Videophone partner Austria bildfon
Elisenstrasse 47, A-1230 Vienna, Austria

Japoni: 050 5806 8950 / LINE
Skype: Konnekt Japan Sales

Zelanda e Re: 09 869 3635

Afrika e Jugut: 082 783 8223

Skype: konnekt_200

Menyja